MADARAT TOLLÁRÓL Közösségi oldalán számolt be Csizi Péter ogy képviselő, hogy vízbe pottyant fecskét ápolnak. <3

A cikk a hirdetés után folytatódikRövid időn belül kétszer is kiderült, hogy a képviselő különös kapcsolatban áll a madarakkal. Annak ellenére, hogy élharcosa a kertvárosi varjak elleni küzdelemnek, a minap egy csóka látogatta meg a nagy permetkapu-avatáson. A pillanatot mi is megörökítettük, bár utána elvitatkozgattunk azon, hogy most akkor szarka vagy varjú volt-e a vendég. 

Most meg itt ez a kisfecske. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi jöhet még ezután? Pelikán?

Volt, akinek persze semmi nem jó, és nemcsak a madár származására emlékeztetett, de arra is felhívta a figyelmet, hogy a valóság egy-egy kiragadott pillanatát hányféleképpen lehet értelmezni!

Miközben a Fidesz gyűlölethadjáratot indított a menekültek ellen, Soros György ellen, a civilek ellen, semmiféle szolidaritást nem mutat a négymillió létminimum alatt élővel, üldözi a hajléktalanokat, lebontotta a jogállamot, megszállta az ügyészséget, az alkotmánybíróságot, hazugsággyárrá alakította a közmédiát, dicsőíti a magyar történelem egyik legnagyobb tömeggyilkosát, Horthy Miklóst stb., Csizi Péter, aki minden olyan törvényt megszavazott, és minden olyan akcióban tevékenyen részt vett, amely a fenti aljasságok megtörténtét elősegítette, azzal akar népszerűségre szert tenni választói körében, hogy vízbe esett fecskét ápol. Vajon tudja-e, hogy ez a fecske április közepén érkezett Afrikából, fittyet hányva a magyar határzárra? Vajon mi valóban ápolást látunk, vagy a vízbe fojtás előtti utolsó stádiumot?

?_(?)_/?

KategóriákPOP