Pécsre érkezik barátságos mérkőzésre augusztus 31-én a Ferencváros focicsapata az egyetem jogi kara és a PEAC szervezésében, az egyetem alapításának 650. évfordulójához kapcsolódva.

A cikk a hirdetés után folytatódikA 650 éve alapított egyetem jubileumi gigabulijának egyik főszereplője szeptember 1-én a méltán népszerű Orbán Viktor miniszterelnök lesz, előző nap pedig a Fradi játszik majd a mecsekaljai stadionban egy, a negyedosztályú PEAC-ból és a harmadosztályú PMFC-ből összerakott csapattal barátságos meccset.

Egyetemi polgárok előzetes regisztráció után ingyen tekinthetik meg a meccset, a keret 1900 fő, mások 650 forintért vásárolhatnak jegyet. Az időpontválasztással bátrat húztak a szervezők: munkanap, kora délután nagy kihívás megtölteni egy szakadt stadiont egy olyan sportág rajongóival, amiről sajnos egy ideje már megint nem a sikerek jutnak eszünkbe. 

Engem egyébként leginkább az esemény beharangozó sajtótájékoztatójának tervezett létszáma fogott meg. A sajtóközlemény szerint a jövő keddi eseményen részt vesz 

“prof. dr. Kecskés László, a PTE Állam és Jogtudományi Kar dékánja,

Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója,

dr. Berke Gyula, a PTE rektorhelyettese,

Berkes György, a PTE Kancellária műszaki és szolgáltatási igazgatója,

Hári József a PTE Sportiroda vezetője,

dr. Tamás Lajos, a PTE-PEAC elnökségi tagja,

dr. Ács Pongrác, a PTE PEAC ügyvezető elnöke,

Prukner László,

Márton Gábor,

Fazakas András, a PTE PEAC, PMFC válogatott edzői.”

Még egy kapus kéne, és megvan a kezdőcsapat. Sajtótájékoztatót ennyi résztvevővel szerintem még nem tartottak sehol a világon. Mondjuk el nem tudom képzelni, miről fogják tájékoztatni a sajtót ennyien. Kecskés professzor tájékoztatja az újságírókat, hogy Gera Zoltán tanársegédi állást kap a jogi karon? Vagy mindannyian megtippelik a végeredményt? Elmegyünk és elmeséljük Önöknek.

KategóriákPOP