A Fidesz káderkeltetőjében fokozhatatlanul gyermeteg közleményt dobtak össze.

A cikk a hirdetés után folytatódikA kormánypárt úgynevezett ifjúsági szervezete, a Fidelitas, amelynek pécsi vezetője az egyik kertvárosi választókerületben indul képviselőjelöltként, közleményírásba vágta a fejszéjét. Péterffy Attiláról, a Mindenki Pécsért Egyesület polgármesterjelöltjéről, és persze GYURCSÁNYról próbáltak megfogalmazni néhány egyszerű mondatot, mérsékelt sikerrel.

Megjegyzés: a Fidelitas  közleménye, amit a Szabad Pécs is megkapott, a Fidelitas hivatalos központi (=budapesti) sajtós e-mail címéről érkezett. Ugyanakkor az országos politikai ifjúsági szervezet nem pécsi elnöke, nem sokkal azt megelőzően Pécsett járt, és sajtótájékoztatót tartott. Amelyre a Szabad Pécset nem hívták meg, és ahogyan az eddigi hasonló eseteknél is, itt is egyértelmű a tudatosság. Sőt, itt még egyértelműbb. És még sajnálatosabb, hogy a Fidesz ifjúsági szervezetének ifjú politikusai is beleállnak ebbe a nagyon rossz időket idéző gyakorlatba. – Babos Attila

A Magyar Szocialista Munkáspárt Fidesz propagandagépezete már hónapokkal ezelőtt elkezdte erdőirtózni az ellenzéki Péterffyt. Az utóbbi hónapokban ez a tematika háttérbe szorult náluk, vagy azért, mert már nem lehetett akkora famennyiséget bekamuzni, amekkorát a laikusok még elhisznek, vagy mert a központi kottában a vad gyurcsányozás következett. 

Mindenesetre nehéz bármi újat mondaniuk Propiland napszámosainak úgy tarvágásilag, mint gyurcsányilag. Sajnos a Fidelitasnak sem sikerült. Mintha csak most ébredtek volna fel Csipkerózsika-álmukból, közleményükben az összes eddig Péterffyre kilőtt propagandatöltényt betárazták.

A szöveg apokaliptikus képet fest a Mecsek erdeiről, tarra vágott erdőrészek, facsonkok, a környezetvédőket félrelökő Péterffy szerepelnek benne és persze Gyurcsány, sokszor. Kedvenc bekezdésünk: “A tarra vágott erdőrészek, facsonkok arról árulkodnak, hogy a Mecsek a mai napig nem heverte ki a Péterffy vezetése alatt történt pusztítást. Nem véletlenül nevezik a helyiek ezeket a környezeti sebeket „Péterffy-irtásoknak.”

Most minden pécsi gondolja végig, hányszor hallotta eddig a Péterffy-irtás szókapcsolatot.

Íme a Fidelitas 18 karikás közleménye:

Pécs nem kér az erdőégetőből!

Felháborító, hogy a Gyurcsány-párt és csatlósai egy erdőégetőt szabadítanának Pécs városára és polgáraira. A város érdekében tájékoztató kampányt indítunk, hogy az emberek megtudják az igazságot a balliberálisok jelöltjéről.

Mindannyian emlékszünk azokra az időkre, amikor több millió tonna egészséges fát irtottak ki a Mecsek erdeiben. A fákat pedig Gyurcsány helyi emberének, Péterffy Attilának a közbenjárásával a Pécsi Hőerőmű kazánjaiban égették el.

A tarra vágott erdőrészek, facsonkok arról árulkodnak, hogy a Mecsek a mai napig nem heverte ki a Péterffy vezetése alatt történt pusztítást. Nem véletlenül nevezik a helyiek ezeket a környezeti sebeket „Péterffy-irtásoknak“.

A multikat kiszolgáló, a környezetvédő civileket félrelökő Péterffy „Erdőégető“ Attila most a pécsiek bizalmát kéri. Miközben Pécs felvirágoztatásáról szónokol, valójában Gyurcsány Ferenc és a várost tönkretevő baloldal érdekeit szolgálja.

Ugyanolyan pusztítást végezne városvezetőként is, mint a Mecsekben. Október 13-án nemet kell mondanunk erre!

A pécsieknek jogukban áll tudni, ki és milyen tetteket követően kérné bizalmukat!

KategóriákPOP