Október 31-én este vonultak ki nagy erőkkel a rendőrök Pécs keleti városrészébe, a Budai vámhoz, illetve Meszesre és környékére. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy emberölés történt. FRISSÍTVE!

A cikk a hirdetés után folytatódikVasárnap – 6.50 A rendőrség éjjel megerősítette, hogy emberölés történt

Bűncselekmény áldozata lett egy 20 éves férfi. A rendőrök az egyik feltételezett elkövetőt – egy 43 éves férfit – a helyszín közelében elfogták, két társát jelentős erőkkel keresik, írta a Polie.hu vasárnapra virradóra.

A rendőrségre 2020. október 31-én 20 óra 15 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Buzsáki Imre utcában az egyik lakásban egy férfit megkéseltek.

A rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott a lakásban, ahova bement két másik férfi és egy nő, akik bántalmazták őket. Az eset során az egyik személy egy késsel megszúrta a 20 éves férfit, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. Az 54 éves férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült. A három támadó közül az egyiküket – egy 43 éves helyi férfit – a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik férfi és élettársa elmenekült a helyszínről, őket azonosították és jelentős erőkkel keresik a rendőrök.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetése miatt indított nyomozást.

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Korábban írtuk (szombat, 23.07)

Gyilkosság történt Pécs keleti városrészében, értesült a hírről nem hivatalos forrásból a Szabad Pécs. Úgy tudjuk, a Buzsáki Imre utcában, vagy annak környékén, azaz a Budai vám közelében történhetett a gyilkosság.

Egyelőre azt sem tudni, hogy férfi vagy nő az áldozat, egy áldozat van-e, elfogták-e a tettest vagy még keresik, esetleg ő maga jelentette az esetet, ahogyan azt sem, hogy hol és hogyan találták meg a holttestet.

Ezekre a kérdésekre is választ kértünk a rendőrségtől szombaton késő este, amint válaszolnak, vagy más forrásból újabb információhoz jutunk, frissítjük cikkünket. Egyelőre a rendőrség csak annyit írt vissza, hogy megkapták a kérdéseinket, türelmet kérnek, s a későbbiekben válaszolnak.

Lapunk értesülései szerint Fehérhegy felől is több rendőrautó és mentőautó is ment szirénázva lefelé szombaton este, azaz vélhetően ők is a helyszínre siettek. Információink szerint a helyszínelés még nem sokkal ezelőtt biztosan tartott, elképzelhető, hogy még mindig folyamatban van.

A gyilkosság helyszínének lehetséges területe – Fotó forrása: Google StreetView – Montázs: Szabad Pécs

KategóriákPOP