Végre ismét közeleg a nyár, a forróság, a strandolás és persze a fesztiválok időszaka. Talán már Neked is fel van írva a naptáradba, hogy mikor, melyik eseményre látogatsz el, de amíg számolod a hátralévő napokat, olvasd el tippjeinket, hogy Te is felkészülten vághass bele a fesztiválozásba!

A cikk a hirdetés után folytatódikHangolódj  a koncertekre zenével!

Minden fesztiválon fellépnek olyan mainstream előadók, akiknek jelenleg igen népes a rajongótáboruk, és még a csapból is az ő dalaik szólnak. Lehet, hogy Te annyira nem is ismered, de biztos lehetsz benne, hogy bármilyen fesztiválra is mész, valamelyikük biztosan fellép, hisz mindenhova kellenek a “húzónevek.”

Ha nem szeretnél meglepetten pislogni, amikor valaki említi majd neked Dua Lipa, a Muse, a Lost Frequencies vagy Timmy Trumpet nevét, akkor az indulás napjáig hallgasd sokat a Rádió 1-et az Online Rádió weboldalán, hiszen a csatorna az igazi mai slágerek nagy szakértője.

Általuk képbe kerülhetsz a mai legtrendibb zenékkel, akár nappali műsorokat, akár az esti Disco’s Hit vagy World is Mine Radio Show-t hallgatod. A műsorvezetőknek és a mindig friss zenei felhozatalnak köszönhetően hamarosan minden aktuális slágert ismerni fogsz, így lehet, hogy még olyan koncertekhez is megjön a kedved, melyeken eredetileg nem is terveztél részt venni. 

Egy-egy pörgős esti rádiós mixműsor pedig arra is kiváló lehetőséget teremt, hogy a szobád magányában tökéletesítsd a táncmozdulatokat, így koncerteken majd mindenki elkápráztathatsz a remek mozgásoddal. 

Kezdj el spórolni!

Valljuk be: a fesztiválozás sajnos nem olcsó mulatság. A borsos árú belépő csak a kezdet, de ott az útiköltség, a bent horror áron megvásárolható ételek és italok, illetve a szállás költsége is. Egy 4-5 napos kiruccanás alatt olyan könnyen eltapsolhatod több havi fizetésed összegét, hogy észre sem veszed.

Ezért az egyik legjobb tanács amit adhatunk az, hogy spórolj, amennyit csak tudsz. Persze ha tapasztaltabb fesztiválozó vagy, akkor ezzel nem mondtunk újat és talán már hónapok óta gyűjtögetsz, de ha ez még nem jutott eszedbe, akkor most sincs késő elkezdeni!

Ha másképp nem megy, addig limitáld a szórakozásra költött pénzt és lehetőleg ne most akard felújítani a ruhatáradat sem. A kötelező kiadásokból úgysem tudsz olyan sokat lefaragni. 

Bizonyosodj meg róla, hogy minden rendben lesz a szállásoddal!

A fesztiválozóknak két fajtája létezik: az első, aki szerint a feeling csak úgy lesz az igazi, ha a rendezvény helyszínén kempingezik, a másik pedig, aki a bulizás fáradalmait egy csendes, kényelmes, összkomfortos szálláson szereti kipihenni.

Bármelyikbe is tartozol, még indulás előtt győződj meg róla, hogy a szállásoddal minden stimmel! Tehát a sátrad nincs elszakadva, megvan hozzá az összes rúd és kötél, és persze a hálózsákok, matracok. Szálláshely esetén pedig kérdezz rá, hogy véglegesítve van-e a foglalásod és milyen ellátást kapsz a szoba mellé. 

Ezek apróságoknak tűnnek, de az egész fesztiválhangulatodat tönkrevághatja, ha csak ott derül ki, hogy valamilyen fennakadás van.

KategóriákINFÓ