Napjainkban egyre többféle síkosítóval találkozhatunk, hiszen az igény is megnövekedett ezekre a termékekre. Nem véletlen, hogy szinte bárhol beszerezhetőek, legyen szó gyógyszertárakról, drogériákról, esetleg webáruházakról egyaránt. Amennyiben nincs otthon legalább egy tubussal belőle, akkor érdemes beszerezni, hiszen remek alkalmat ad arra, hogy új dolgokat fedezhessünk fel. Lássuk, hogy milyen érvek szólnak mellette!

A cikk a hirdetés után folytatódikBárki használhatja, szinte bármire

Nem mondhatni, hogy vannak tipikus emberek, akik biztosan igénybe veszik a síkosító nyújtotta előnyöket. Kortól, nemtől, de még szexualitástól függetlenül is bárki használhatja, de akár egyedül is kipróbálhatjuk masztrubálás közben. Nem kell mást tenni, mint a Szeresdmagad.hu síkosítóját felkenni a test bármely részére, így sokkal sikamlósabb lesz a bőrünk. A síkosító lehet olaj-, víz-, esetleg szilikonbázisú, így mindenképpen meg kell győződni arról, hogy nekünk és a partnerünknek melyik az, amelyik nem okoz irritációt. 

A síkosító növeli az élvezetet

A termékek nem kizárólag az összetételükben, de a hatásukban és bizony az ízükben is sokoldalúak. Különféle érzelmeket válthatnak ki, érzeteket kelthetnek bennünk, hiszen sokszor melegítenek, esetleg hűsítenek. Léteznek azonban olyan változatok, amelyek képesek késleltetni a férfiak ejakulációját. Óvszerrel párosítva még természetesebbé és kényelmesebbé teszi az együttlétet, mind a két fél számára fokozza az élvezetet. 

Remek választás anális szexhez

Mivel a végbélnyílás nem termel semmilyen természetes nedvet, így sokszor szükség lehet egy kis segítségre. A bőségesen alkalmazott síkosító már az előjáték során fájdalommentessé teheti a szexet. Ha tehát szeretik az anális együttléteket, akkor a síkosító használata alapkelléke a kellemes közösülésnek. 

Sikamlósabb együttlétek

Amikor a hüvely kiszárad, akkor sajnos a szex kellemetlen lehet. Ennek több oka is lehet, mint például a hormonszint változása, a menstruációs ciklus, esetleg a stresszes életmód, amit gyógyszerekkel kezelhetünk. Persze ugyanez igaz az uraknál is, ugyanis a hímvessző természetes nedvessége szintén változhat, ebben azonban semmi szégyellnivaló nincsen. Azért találták ki ezeket a készítményeket, hogy az élmény feledhetetlen és örömteli legyen. 

Biztonságos kapcsolódás

A síkosítók képesek csökkenteni a súrlódást, így sokkal kisebb az esélye az esetleges hámsérüléseknek. Amennyiben pedig óvszerrel párosítjuk, csökkenti annak valószínűségét, hogy a gumi elszakad, esetleg leesik. Emiatt nagyon biztonságossá teszi az együttléteket, hiszen elkerülhető vele a nem kívánt terhesség, illetve a nemi úton történő betegségek átadása a másiknak.

Idősebb korban szintén kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a közösülést, hiszen ilyenkor az erekcióval már gondok adódhatnak. Ezen képes segíteni a Szeresdmagad.hu bármely készítménye, amely akár 50 év felett is kényelmesen használható. 

KategóriákINFÓ