Azt bizonyára már megtapasztaltad, mennyire kivételes élményekhez juttathat egy dildó. A vásárlás során azonban sokan akadályokba ütköznek, hiszen nem tudják, hogyan válasszák ki a megfelelő terméket. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget!

A cikk a hirdetés után folytatódikAmi egyáltalán nem elhanyagolható: az anyag

Sokan hajlamosak elfeledkezni a fontosságáról, pedig a dildó anyaga igenis meghatározó. Ma már igen bőséges az anyagválaszték, így saját ízlésedhez szükséges igazítani azt, hogy milyen típusú terméket választasz. Ha például a “keményre” buksz és élvezed, ha valami igazán súlyos tárggyal kényeztetheted magad, válassz egy üvegből vagy gránitból készült dildót.

A SZEXSHOP.hu élethű vibrátor és műpénisz választékában szinte minden fajta dildóval találkozhatsz. Sokan a természetes érzetet részesítik előnyben, ilyenkor érdemes egy szilikonból készült termék mellett letenni a voksot. Akik pedig tökéletes puhaságra vágynak, válasszanak valamilyen zselés anyagból készült műpéniszt. 

Az anyaghasználat természetesen az egészség szempontjából is fontos, ugyanis nem mindegy az, hogy mennyire lehet könnyen tisztán tartani és megfelelően tárolni egy-egy terméket. Ugyanilyen fontos azoknak az anyagoknak a kerülése is, amelyekre esetleg allergiás vagy, vagy irritációt okoznak számodra. Szilikon vagy zselés anyagú daraboknál ez igen ritka, de azért előfordulhat.

A méret a lényeg

Bizony, egy műdildónál is sokat számít a méret. Mivel minden hüvely más és más tulajdonságokkal bír, saját adottságaidhoz kell igazítani a dildó méretét. Hiszen mindenkinek eltérő hosszúságú és vastagságú műpénisz okoz élvezetet. 

Szerencsére ezzel a szexjátékszert gyártók is maximálisan tisztában vannak, ezért ma már minden modell több méretben is rendelkezésre áll. Ha nem tudod pontosan, milyen méret passzol hozzád, kezdd a legkisebbel, és fokozatosan válts egyre nagyobbra és nagyobbra. 

Különböző területre különböző eszközök

Ma már igen nagy népszerűségnek örvend az anális szex, nem túl szerencsés azonban, ha egyazon eszközt használod a hüvelybe és a végbélbe is, hiszen ezzel növeled a fertőzések, gombás megbetegedések kialakulásának kockázatát. Ráadásul mindkét terület saját baktériumkultúrával rendelkezik, amelyeket nem ajánlott összekeverni. Ha anális használatot követően alkalmazod ugyanazt az eszközt a vaginádba is, valamilyen megbetegedéssel biztosan szembe kell nézned. 

Ha izgat az anális behatolás gondolata, erre a területre válassz kifejezetten egy anál dildót. Ezeket úgy alkották meg, hogy idomulnak a popsi formájához, így élvezetesebb is a használatuk, mint egy sima műpéniszé.

Ha eddig csak tervezted a dildóvásárlást, tippjeink segítségével most biztosan közelebb kerültél a tökéletes típus megtalálásához. Ne késlekedj sokat a beszerzéssel, hiszen ez a sokoldalú kis eszköz csodás élményeket tartogathat számodra!

KategóriákINFÓ