A családi fotók vászonképre való helyezése az egyik legklasszikusabb módja annak, hogy megemlékezzünk a családi kötelékről. Mind az őszinte, mind a beállított családi portrék nagyon népszerű ajándékok a nagyszülőknek és a távolabbi családtagoknak.

A cikk a hirdetés után folytatódikCsaládi vászonkép

Az otthonod mostanában sivárnak és élettelennek tűnik a számodra? Nagyszerű módja annak, hogy még több vizuális érdeklődést kelts, és otthon érezd magad, ha családi fényképeket helyezel a faladra. Hozzáadhatsz apró részleteket ide vagy oda, de a vizuálisan feltűnő megjelenítés érdekében a családi vászonkép kiváló dekorációs ötlet, amelyet mindenképpen érdemes megvalósítani. Bízd a családi fotóid vászonra nyomtatását a vaszonkep.hu nagyszerű szakértelmére!

Elő a legjobb fotókkal!

A vászonra nyomtatott családi fotók magasabb szintre emelhetők egy komplett fotófal dekorálásával. Rendelj több nyomatot, és készíts egy teljes galériafalat a nappaliba! Öltöztesd fel az egész családot, és készíts különböző témájú vászonnyomatokat egész évben, legyen az húsvét vagy karácsony! 

Változtasd a gyerekekről készült több éves fényképeid gyönyörű, személyre szabott vászonnyomatokká! Minden vászonképet tetszőlegesen személyre szabhatsz – add hozzá a családnevet egyéni szöveggel, válassz háttérszínt, amelyet szeretsz, és legyen egy csodás fotómontázs a kedvenc képeidből! 

A vászonképek legjobb tulajdonságai

A vászonnyomatok előkelőek és elegánsak, így természetes módon illeszkednek számos dekorstílushoz, és az egyik legnépszerűbb ajándéknak bizonyulnak. Alkalmazkodóképességük miatt évekig csodálatosan fognak kinézni otthonodban, még akkor is, ha az ízlésed megváltozik. A vászonnyomatok háromdimenziós megjelenést biztosítanak, és kiemelkednek a falból. A hagyományos fotók ezzel ellentétben hajlamosak a falhoz feküdni. 

Az egyik legnyomósabb ok az egyedi vászonnyomatok kiválasztására a tartósságuk. A vászon egy erős és tartós anyag, amely régóta létezik. Ugyanakkor a kiváló minőségű tinta sokkal jobban megőrzi a nyomat élénkségét. Ezért néznek ki olyan jól évtizedek óta a művészeti galériákban és múzeumokban készült vászonfestmények.

A közhiedelemmel ellentétben a kész vászonra történő nyomtatás lényegesen olcsóbb, mint más módszerek. Tekintsük a papírnyomtatás példáját! Egy kép papíron történő közzétételének költsége nagyon minimális – akár otthon is készíthetünk másolatot fotónyomtatóval. A keretezés és a rögzítés költsége azonban lényegesen magasabb, mint magának a vászonnak a költsége – így ez ésszerűbb megoldás, mint a fotónyomtatás.

A legtöbb festményt közvetlenül érinti a kinti párás időjárás, de a vászonnyomatokat nem. Nagyon tartósak, és nem befolyásolja őket a külső hőmérséklet, így bárhol elhelyezhetők. Készíttess egyedi vászonképeket a vaszonkep.hu honlapján, hogy csodás fotófallal ékesítsd otthonod üres falfelületeit!

KategóriákINFÓ