A sarokkanapé az az izgalmas bútordarab, amely egyrészről nagyon egyedi, így nem képzelhető el akármilyen környezetben, másrészt viszont felhasználása révén olyan összetett, hogy ha van rá lehetőség, érdemes beszerezni, szinte bármely helyiségben megállja a helyét.

A cikk a hirdetés után folytatódikAmikor vendégségbe megyünk, és egy sarokülő vagy sarokkanapé van a nappaliban, egyből oda szegeződik a tekintetünk, és biztos, hogy előbb vagy utóbb ott kötünk ki. Egyszerre praktikus és sugallja a kényelmet, az eleganciát.

A multifunkciós sarokkanapé

Ha megnézzük a Nonstop Bútor sarokkanapé, sarokülő kínálatát, mindjárt szembetűnik, hogy miért igazak a fent elmondottak. Már ránézésre is látszik, hogy mennyire nagy a hely ezekben a bútorokban, kívül-belül. A bukótámla lehajtásával már könnyen megágyazhatók, és igény esetén egyből fekhelyet lehet készíteni az addig ülőbútorként funkcionáló kanapéból.

A Nonstop Bútornál már minden kanapé, legyen az kinyitható, kihúzható vagy sarokgarnitúra, ágyneműtartós, így tárolóbútorként is nagyszerűen megállja a helyét, hatalmas a pakolórész, ahová az ágyneműn kívül takarókat, párnákat, textileket, de szinte bármilyen holmit tárolhatunk.

Baráti összejövetelek középpontja

Ha gyakran megfordulnak vendégek a háznál, akár ismerősök, akár családtagok, akkor is jobb választás egy ilyen L-alakú sarokkanapé vagy sarokülő vásárlása, amely több ülőhellyel rendelkezik, mint sima kinyitható társa. Ráadásul a sarokkanapénak pont a sarokban lévő területe kedvelt célpontja az inkább háttérben megbúvó, introvertáltabb embereknek, és nagyszerű hely egy takaróval és forró csokival a bekuckózásra is.

L-alakja révén, a sima kanapéhoz hasonlóan ki lehet egészíteni egy dohányzóasztallal, amely helyet adhat a rágcsáknak, italoknak, nagyobb asztal esetén egy közös étkezés is lebonyolítható rajta, utána pedig jöhet egy társasozás.

Az L-alakú sarokkanapé dupla párja az U-alakú ülőgarnitúra, amely alkalmas nagyobb vendégsereg fogadására is, és persze amelyhez egy nagyobb nappali is szükséges.

Irodák, étkezők bútordarabja

A sarokülők, sarokkanapék nem csupán a nappalik kedvelt bútordarabja lehet, hanem étkezőben, várókban, akár irodákban is el lehet helyezni, sokkal jobb hangulatot áraszt, mintha egyszerű székekre kellene leülni. A Nonstop Bútor kanapéihoz párnák is járnak ajándékba, melyek anyagát általában a széles szövetkínálatból külön ki lehet választani.

Sarokkanapék esetében soha ne feledje, hogy a megfelelő irányt beállítva kérje a kedvenc bútorát, nehogy otthonában derüljön ki, hogy rossz típust választott. A Nonstop Bútor mindegyik garnitúrájához lehetővé teszi, hogy akár jobbos, akár balos kivitelezésben vásárolja meg.

Mindezek mellett számtalan kapcsolódó szolgáltatás várja Önt ebben a webáruházban, amennyiben náluk szerzi be bútorait. Elérhető akár az ingyenes vagy kedvezményes házhoz szállítás, otthonában történő bútor-összeszerelés vagy extra garanciális javítás lehetősége. A részletekről érdemes a honlapon vagy a cég munkatársaitól tájékozódni.

KategóriákINFÓ