Közeledik a nagy nap végtelen számú részlettel, amit meg kell szervezni. Az egyik ilyen a jegygyűrű kiválasztása, amely sokunk számára nehéz feladat, ha szerencsések vagyunk, ezt fogjuk viselni egy életen át. Ennek jelentősége pedig több, mint hatalmas!

A cikk a hirdetés után folytatódikLegyen benne drágakő, elég a hagyományos verzió vagy valami igazán egyedire vágytok?

Tudjuk, hogy ma már rengeteg jegygyűrű van a piacon, amely megnehezítheti a vásárlást. A karikagyuru.hu jegygyűrűk széles választékát kínálja, hiszünk benne, hogy minden szerelmi történet egyedi, a karikagyűrűk pedig kiemelik ennek egyediségét. Sokak számára a klasszikus jegygyűrű jelenti az egyetlen választást, de akik szeretnének kitűnni a tömegből, hasznos lehet ez az összeállítás.

Olcsó vs. drága gyűrű?

A karikagyűrű kiválasztása egy olyan momentum, amikor háttérbe kell szorítani a gazdaságosabb megoldást. A drágakövek, például a gyémántok évtizedekig megőrzik szépségüket. Gondoljatok arra, hogy olyan ékszert válasszatok, amely tovább öröklődik a családban, tovább éltetve az örök szerelem lángját.

3+1 tipp a vásárláshoz – 2023 a merész stílusokról is szól kicsit!

Mivel a jegygyűrűk azok a szimbólumok, amelyek egy életen át végigkísérnek, ezért kiválasztásuk minden szükséges figyelmet és időt megérdemel.

1. Örökkévalóság jegygyűrű

Aki gyémántot illeszt be a karikagyűrűbe az értéket és ragyogást ad neki. Leggyakrabban használt beállítása a pave, egy olyan foglalat, amely a lehető legjobb fényben mutatja be a gyémántokat, miközben szorosan védi. Nyilván elsősorban a hölgyek választanak „gyémántszalagot” a gyűrű körül, a férfiak a valamivel egyszerűbb és kevésbé díszes fazonokat kedvelik.

2. Széles jegygyűrű

A vaskos stílus a jegygyűrűk terén is megállja a helyét, ami merészebb, de mindennapi ékszer is lehet. A kialakításnak a szépsége, hogy rendkívül sokoldalú – lehet játszani a színsávokkal, a gyémántok elrendezésével, vagy maradhat a maga pazar egyszerűségében.

3. Jegygyűrű színkombinációval

Ez a design középút lehet azoknak, akik nem jutnak közös megegyezésre a jegygyűrű színe mellett. A színkombinációs karikagyűrűk szinte bármilyen eljegyzési gyűrűhöz választhatóak, lehetőséget adnak olyan kombináció megalkotásához, amely az eljegyzési gyűrű színéhez is passzol.

+1. Egyedi karikagyűrűk gravírozással

A legtöbb pár úgy dönt, hogy az esküvő dátumát vagy a találkozás napját gravírozza a jegygyűrű belsejébe. De a partner nevének gravírozása is népszerű választás, ez lehet kettőtök személyes üzeneteinek „elrejtése” is.

A karikagyűrű kiválasztása egy szimbolikus folyamat, amely során összeér a lelketek. Nálunk megtaláljátok a legszebb modelleket, amelyet egy életen át büszkén viselhettek, bizonyítva a hűség és összetartozás fontosságát.

KategóriákINFÓ