A kisbaba születése hatalmas öröm a családnak, természetes dolog, hogy minden jóval ellátják. A babaruhák beszerzése már jóval a szülés előtt megkezdődik, a bodyk elmaradhatatlan elemei a ruhatárnak.

A cikk a hirdetés után folytatódikSokan szeretnének személyre szabott öltözetet adni babájukra, és ezt meg is tehetik, hiszen a Print Fashionnél baba bodyra is kérhető egyedi minta, felirat, nemcsak pólóra, pulóverre. Érdemes szétnézni a kínálatban, ahol több mint 3000 lehetőség közül választhatunk. Segítségképpen bemutatjuk a legnépszerűbb mintákat, amelyek erre a babaruhára kerülhetnek.

Body ajándékba

A babalátogatások alkalmával gyakran felmerül a kérdés: minek örülne a család? Az egyik legkézenfekvőbb ajándék természetesen a babaruha, nem kell azonban az áruházak tömegtermékeit megvásárolni, hiszen egyedi body is készíttethető.

Ez egy olyan meglepetés lehet az újszülött számára, amelyet el is lehet rakni emlékbe. Fotózásokhoz, családlátogatásokhoz is fel lehet öltöztetni a gyerkőcöt egy sajátos, vicces vagy épp megható feliratú bodyba.

Mindenképpen jó választás lehet a következő szöveg: “Kezelési útmutató – Összetevők: 50% apa, 50% anya – Langyos vízzel mosható. Sok simogatást igényel. Ha éhes vagy szomjas, hangosan jelzi.”

A Print Fashion oldalán nemcsak fekete és fehér, hanem rózsaszín és világoskék bodyk is kaphatók, így akár kislány az újszülött, akár kisfiú, megtaláljuk számára a tökéletes babalátogató ajándékot.

Anyák napja, apák napja

Nincs is nagyobb öröm, mint a gyermek születését követően közösen ünnepelni az első anyák napját, illetve apák napját. A család így teljes. Ebből az alkalomból is rendelhetünk bodyt a csöppségnek. Nemcsak kis méretben kaphatók ugyanis ezek a ruhák, 1 évesek számára is készíttethetünk egyedi feliratos bodyt. Sőt, még 1,5-2 évesekre való is kapható a Print Fashionnél.

Az anyák napi bodyban szintén lehet fényképezkedni, a fotót pedig el is lehet küldeni a nagyszülőknek, keresztszülőknek is. Érdemes fehér színű ruhára kérni a különleges mintát, például ezt: “Első közös anyák napja együtt” – a képen pedig egy cumisüveg és egy borospohár koccintását látjuk. Az anyukák ezzel egyidejűleg ugyanolyan mintával ellátott pólót is rendelhetnek, így teljes lesz az összhang. Ugyanilyen szöveggel apák napi póló és body szett is készíttethető.

Egyéb ötletek egyedi body készítéséhez

Hasonlóan az előzőhöz, más ünnepekre is készíttethetünk egyedi bodyt, leggyakrabban karácsonykor merül fel ennek igénye. Rengeteg minta közül választhatunk e témakörben is: rénszarvasos, manós, unikornisos, cicás, kutyás változatok mind szóba jöhetnek.

A születésnap megünneplésére is rendelhetünk különleges, feliratos bodyt, akár a gyerkőc nevét is ráírathatjuk. A Print Fashion tervezőjének segítségével gyerekjáték lesz megszerkeszteni a kívánt mintát a ruhadarab elejére.

Érdemes akár hétköznapi használatra való bodykat is rendelni, a cuki állatos minták mindig nyerők.

KategóriákINFÓ