A modern, városi nők lábán a hétköznapokon leginkább praktikus és kényelmes félcipőket látunk. Ezek tökéletesen alkalmasak a rohanó világunkban arra, hogy munkahelyre menjünk bennük, elvigyük a gyerekeket az iskolába, és a bevásárláshoz is teljesen megfelelőek. 

A cikk a hirdetés után folytatódikTermészetesen nem árt figyelni a minőségre, hiszen a leggyakrabban ezeket a darabokat viseljük, így célszerű, ha strapabíróak. A VIBA cipő webáruház női félcipői kényelmesek is egyben, ami biztosítéka annak, hogy estére nem esünk holtfáradtan és mozgásszervi panaszokkal a kanapéra. 

Milyen a kényelmes női félcipő?

A jó nevű cipőgyártó cégek odafigyelnek arra, hogy különböző kényelmi funkciókkal lássák el termékeiket. Egész napos viseletre alkalmas lábbeliket gyártanak, amelyek nem terhelik a gerincet, és maximális komfortban tartják a lábakat. 

A rugalmas talp, az extra kényelmes anatómiai talpbetétek, a megfelelő sarokmagasság együttesen gondoskodnak a tökéletes kényelemről. Különféle talpszélességgel és lábfejmagassággal rendelkező hölgyek számára is készítenek lábbeliket, akik ennek alapján választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. 

Nem ritka a vízálló kivitel sem, ami az esős időszakokban sok kellemetlenséget megspórolhat, hiszen kívül tartja a nedvességet. Sok cipő van kivehető talpbetéttel felszerelve, ami biztosítja a könnyű tisztítás és szellőztetés lehetőségét. Arról nem is beszélve, hogy a saját anatómiai betéttel rendelkezők kicserélhetik. Így sem lesz kevesebb hely a cipőben, hiszen az eredetit ki tudják venni belőle. 

Milyen típusú női félcipők vannak?

Olyan sokféle női félcipő létezik, hogy korosztálytól és egyéni ízléstől függetlenül mindenki találhat magának megfelelő modelleket. Ráadásul különböző eseményeken is megállják a helyüket az eltérő típusok. 

A balerina cipők az ifjabbak kedvencei, de az idősebb hölgyek is nagyon szeretik. Sokoldalúan viselhetők, mert többféle stílushoz is illenek ezek a kényelmes és csinos darabok. Nyáron, tavasz végén és kora ősszel a legelőnyösebb ilyen modellt hordani. 

A mokaszin hasonlóan kényelmes, mint a balerina, de valamivel elegánsabb kivitel. Örök klasszikusnak számítanak ezek a vagány változatok, amelyeket gond nélkül viselhetünk akár egész nap. 

A sokoldalú női sneaker

A sneaker manapság virágkorát éli, mert nemcsak farmerhez, hanem rövid vagy hosszú szoknyához is stílusos viselet. Minden korosztály számára nagyon divatosak és számtalan színben kaphatók. 

A mozgalmas hétköznapok legkényelmesebb darabja a sportos sneaker, ami az a típusú lábbeli, amelyikből mindenkinek kell egy pár a szekrényébe. Ezek között megtalálhatók vékonyabb, tavaszra és őszre javasolt darabok, de vannak téliesített változatok is. 

Az esős időszakokra a vízálló technológiával ellátott modellek a legalkalmasabbak, amelyeket évente egyszer-kétszer érdemes impregnáló szerrel kezelni. Ezzel biztosítjuk a vízállóság tartósságát, ráadásul a különböző szennyeződésektől is megvédjük lábbelinket. 

KategóriákINFÓ