Időnként könnyen előfordulhat, hogy megunjuk otthonunkban a falak színét, látványát, és úgy érezzük, hogy valami újdonságra vágyunk. Ez azt jelenti, itt az ideje annak, hogy kipróbáljunk valami újat, amivel különlegessé varázsolhatjuk a belső tereket.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem feltétlenül kell semmilyen nagyobb átalakítást vagy változást eszközölni, van ugyanis néhány egyszerű technika, amit mi magunk – szakember közreműködése nélkül – is kipróbálhatunk, alkalmazhatunk.

A munkához remek szolgálatot tesznek a MesterekFutára beltéri festékei, melyekkel könnyedén tudunk dolgozni, és tulajdonképpen bármilyen elképzelésünket meg tudjuk valósítani. Mivel minőségi termékekről van szó, így a végeredménnyel is garantáltan elégedettek leszünk!

Most pedig nézzük meg, hogy melyek azok a technikák, amiket kipróbálhatunk annak érdekében, hogy az otthonunk kicsit különlegesebb legyen!

Használj merész színeket!

Amikor a falfestéshez használt termékek kiválasztására kerül sor, akkor sokak fejében meg sem fordul az a lehetőség, hogy esetleg kicsit merészebb, élénkebb színeket is választhatnának. Ehelyett ragaszkodnak a visszafogott, szinte észrevehetetlen árnyalatokhoz, például a fehérhez vagy a bézshez. 

Egy idő után azonban ezek a színek unalmassá válhatnak, ilyenkor jó döntés lehet leváltani őket egy-egy látványosabb, karakteresebb árnyalatra. A lehetőségek tárháza szinte végtelen – sötétkék, bordó, barna, sőt megfelelő mértékű és ízléses használat esetén még akár a fekete is szóba jöhet!

Válassz gyöngyházfényű festéket!

Az is szuper megoldás lehet, ha gyöngyházfényű festékeket választasz, amiket akár matt árnyalatokkal is kombinálhatsz. Bármelyik falra is kerülnek fel, garantáltan luxusérzetet és nagyon különleges hatást keltenek. Arra viszont figyelni kell, hogy ne vidd túlzásba őket, bőven elég, ha csak egy-egy falrészre, falszakaszra használod.

Próbáld ki a világítós falfestéket!

És persze a sorból nem hagyhatjuk ki a manapság oly trendi világítós festékeket, amikkel szintén nagyon egyedi végeredményt lehet elérni. Sokan alkalmazzák gyerekszobában őket, ahol valóban nagyon látványosak és egyúttal hasznosak is tudnak lenni, de bátran dekorálhatjuk velük otthonunk más részét is.

Használj magas minőségű festékeket!

Látható tehát, hogy jó néhány technika a rendelkezésünkre áll, ha az a célunk, hogy kicsit izgalmasabbá varázsoljuk a falakat, s ezáltal az egész otthonunkat. Csak rajtunk áll, hogy végül melyik megoldás mellett tesszük le a voksunkat, válasszuk azt, amely a leginkább beindítja a fantáziánkat!

És persze figyeljünk oda arra is, hogy kizárólag magas minőségű, márkás festékeket használjunk a munkához, tökéletes végeredményre ugyanis csak így tehetünk szert. Ezeket a termékeket sokféle színben és kiszerelésben megtaláljuk a MesterekFutára webshopjában.

KategóriákINFÓ