Szászvár ? A hírt Dunai Péter polgármester jelentette be a Facebookon csütörtök este. A beruházást közmunkaprogram keretén belül végzik.

A cikk a hirdetés után folytatódikDunai Péter a 7300.hu kérdésére elmondta, a munkálatokat május másodikán kezdik meg a Vásártér utcában, a benzinkút mellett. A szertárat a szászvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület használja majd.

Az utca a google maps-en.

 

A nagyközség első embere saját Facebook oldalán rámutatott: “Ismét kiderült, hogy több hónapos kemény munkával lehet eredményt elérni. Néhány hónappal ezelőtt levelet írtam Dr. Hoffmann Imre helyettes államtitkár úrnak. Ehhez a levélhez mellékeltem Mácsai Antal, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságának Igazgatójának levelét. Mácsai úr ebben leírta, hogy szakmailag teljes mértékben támogatja egy tűzoltó szertár építését Szászváron. A döntés megszületett. Dr. Hoffmann Imre döntése alapján, egyedi közmunka program keretében tűzoltószertár épül Szászváron. Szinte egyedülálló mintaprogram ez még országos szinten is. Méltó bizonyíték arra, hogy igenis lehet közmunkával értéket teremteni” – fogalmazott Dunai Péter. 

KategóriákPOP