KOMLÓ-HOLLYWOOD – Forgatás Brad Pitt-tel? Puszi Pamela Andersontól? Privát szilveszteri buli Sean Penn fiával? Mind pipa. A komlói Tóth Teleky Dániel álmodozás helyett szerencsét próbált Amerikában. A fiúval a 7300.hu készített interjút. 

A cikk a hirdetés után folytatódikDániel 1994-ben született Siklóson, hároméves kora óta külföldön él, de szülei komlóiak, így ő is a baranyai várost tekinti otthonának. Nagy utat járt be azonban az elmúlt években, és nemcsak fizikálisan. Színész karrierje például egészen ígéretesen alakult. Néhány kisebb szerep után – a Star Trek Beyond-ban például egy űrlényt játszott, akit a film első három másodpercében rommá lőnek – szerepet kapott a Netflix új háborús filmjében, a War Machine-ban. A film főszereplője és egyik producere Brad Pitt, aki személyesen volt jelen az ő meghallgatásán is. Ami egyébként jól sikerült a komlói fiúnak, ugyanis felvették.

A forgatás nem volt egyszerű: a színészek ugyanolyan kiképzést kaptak, mint az igazi katonák, hogy elég hitelesen tudják játszani a szerepüket. A fárasztó kiképzést aztán egy ugyanolyan fárasztó forgatás követte, ahol reggeltől estig tartott a munka. Dánielnek közös jelenete is lesz Brad Pitt-tel, de erről többet nem árulhatott el, hiszen a film még ki sem jött. A stáb egy külön szállodában lakott a fogatás alatt, úgy éltek, mint egy nagy család. Hogy a viszony tényleg baráti volt, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a komlói fiút Sean Penn fia meghívta a szilveszteri bulijába, ahol ott volt Pamela Anderson, Lars Ulrich, a Metallica dobosa, és az “Így jártam anyátokkal” Marshall-ja, Jason Segel is. Azon túl, hogy beszélhetett velük, Pamelától még egy puszit is kapott. 

Hogy milyen ember Brad Pitt, melyik filmcsillag lett Dániel mentora, és mik a komlói fiú további tervei, arról a 7300.hu cikkében olvashatsz.  

   

KategóriákPOP