VÉLEMÉNY – Sajnos nem csodálkozunk, csak fel vagyunk háborodva! A HírTv Facebook-oldalán talált videóban Németh “rezsicsökkentés” Szilárd “nyilatkozik” a 444.hu újságírónőjével történtekről.

A cikk a hirdetés után folytatódikHa az arrogancia a politika részévé, sőt meghatározó elemévé válik, akkor az ilyen szerény képességű, a világot kizárólag feketében és fehérben látó pártkanoták jutnak pozícióhoz és hatalomhoz.

Aki nem akar kattintani, két mondatban összefoglaljuk mondandója lényegét: a Soros által fenntartott médiabirodalom embereit nem tartja valódi újságíróknak. Szerinte ők inkább provokálni szoktak, és ügynöki tevékenységet folytatnak.

Tegnap kifejtettük, mit gondolunk az esetről. Az ilyen megnyiltakozások sajnos erősítik az elmondottakat.

A Szabad Pécs szolidáris a 444.hu újságírónőjével! Szolidárisak vagyunk és leszünk mindenkor, bármely oldalhoz tartozó, a világot bárhogyan látó, bármely médiacégnél dolgozó újságírókkal, akiket fizikai vagy lelki bántalmazás ér, vagy így érezhetik, miközben igyekeznek legjobb tudásuk szerint végezni munkájukat. Bárkik támadják meg őket, bármilyen okból. Szolidárisak vagyunk a néhány napja, Rómában, menekültek által megtámadott olasz tévés újságírónővel, Francesca Parisellával is!

Szolidárisak vagyunk azokkal az újságírókkal, akiket elküldtek Mészáros Lőrinc (és A. Vajna, H. Ápád) médiacégeitől, a köztévétől, közrádiótól, vagy maguk mondtak, mondanak fel, mert nem bírja a gyomruk, ami e médiumok többségénél folyik. Szolidárisak vagyunk azokkal is, akik még maradtak, s ugyenezt megtennék már, de különböző (részben mindenképpen érthető) okok miatt nem lépnek, vagy még nem lépnek.

KategóriákPOP