FUSS, FOREST, FUSS – Rekordszámú, több száz versenyző vett részt az idei Palkonyai Dűlőfutáson. Még a változékony időjárás sem szegte kedvüket. Riszpekt. 

A cikk a hirdetés után folytatódikHarmadik alkalommal rendezték meg a Palkonyai Dűlőfutást a napokban, amelyre közel 500 indulót regisztráltak a szervezők. A futók két kategóriában, 9,9 km-es és 19 km-es távokon versenyeztek az idővel, és egymással. Mivel a terep nem volt egyszerű, sokan gyalog vágtak neki a távnak, és élvezték a táj szépségét. A versenyen a 9,9 km-es távon a legjobb időeredményt a nők közül Borbás Adrienn érte el, aki 00:50:33 perc alatt teljesítette a távot, a férfiak körében pedig Kerekes Bukta 00:43:51 perc alatt. A 19 km-es szakaszon a nők közül György Tera győzött, 01:46:11 perces remek idővel, míg a férfi kategóriában Kovács András 01:21:50 perc alatt ért célba. A Palkonyai Dűlőfutást végül idén az S távon 342 résztvevő, míg M távon 147 versenyző teljesítette az időmérés lezárásáig.

Újdonság volt az idei évben, hogy a futás mellett több egyéb szórakoztató és gasztronómiai program, illetve a tavalyi évhez hasonlóan nyitott pincék is várták mind a versenyzőket, szurkolókat, mind az érdeklődőket a falu szívében.

KategóriákPOP