GONDVISELÉS – Könnyen lehet, hogy Racskó Roland egy pillanatra elaludt vezetés közben, de szerencsére az őrangyala éberen vigyázott. Így a focista szerencsésen megúszott egy balesetet, amely akár tragédiával is végződhetett volna.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Kozármisleny védője maga posztolta ki Facebook oldalán az esetet, amire a 24.hu is felfigyelt. A Kozármisleny futballistája az M6-os autópályán haladt autójával Székesfehérvár irányába kedden, amikor a jármű fejre állt, majd jó száz métert csúszott . Az autó totálkáros lett, a futballista viszont szinte sértetlenül megúszta az esetet.

Racskó Rolanddal interjú is készült azóta. Ebben elmondta, nagyjából 130-cal mehetett, és nem emlékszik arra, hogyan került az út széli kavicsos részre. Onnan viszont már nem tudta irányítani az autót: ledózerolta a szalagkorlátot, megpördült, majd fejtetőre állt.

“- Sokan mondták, hogy szerencsém volt, de ez több annál – mondta. – Szerencséje az embernek a lottón vagy kártyában van. Ez csoda volt. A baleset minden pillanatára emlékszem. A legdurvább, hogy miután megállt az autó, kicsatoltam az övemet, és saját lábamon kászálódtam ki belőle. Akik arra jártak, nagyon segítőkészek voltak, igaz, elsőre úgy néztek rám, mint egy ufóra. A mentősök és a helyszínelők is mondták, hogy bár 15 éve vannak a szakmában, még nem láttak olyat, hogy egy ilyen baleset után valaki a saját lábán hagyja el az autóját” – nyilatkozta a hátvéd.

 

KategóriákPOP