Képrejtvény: vajon ki lehet ez a sportos úriember ott a havas lejtőn?

A cikk a hirdetés után folytatódikDr. Hoppál Péter nagy Soros-szakértő (esetleg még: Sorosfaló) hírében áll. Itt egy videó arról, ahogy 2017-ben a Pécsett létesülő “Soros-kampányközpontról”, azaz az Emberség Erejével Alapítvány irodájáról magyaráz hosszan, ebben a cikkben írtuk meg, hogy állításainak a világon semmi valóságalapja nem volt, ahogy ez később egyértelműen be is bizonyosodott.

A pécsi fideszes országgyűlési képviselő hivatalos Facebook-oldalának tanúsága szerint január 4-én, pénteken Mátraszentistvánon kapcsolódott ki síelés módszerével, azóta pedig a hétvégi tüntetésekkel van elfoglalva, bizonyítva ezzel, hogy az események ütőerén tartja mind a tíz, de lehet, hogy mind a húsz ujját.

Szombaton posztolt egy sorosozó központi Fidesz-videót, amihez a következő szabadverset biggyesztette saját kútfőből:

“A tegnapi pécsi és a mai budapesti utcai megmozdulás már Soros György európai parlamenti választási kampányának a része: Jobbik+Gyurcsány=Soros-koalíció”

Aztán következett két humorosnak szánt poszt szintén tüntetéstémában egymondatos kommentárral és emotikonnal fűszerezve. Mindkettő üzenete az, hogy micsoda jelentéktelen lúzerek hőbörögnek itt, minden létező világok legjobbikában. Ha viszont ezt tényleg így gondolja, akkor miért csak róluk volt képes posztolni napokig?

Fotó forrása: Dr. Hoppál Péter hivatalos Facebook-oldala

KategóriákPOP