PÉCS-BALATONFENYVES – Azonosították azt a két nőt, akiknek a holttestét csütörtökön sodorta partra a víz Balatonfenyvesnél. A HVG a rendőrségtől úgy értesült, a két áldozat egy 65 és egy 71 éves pécsi lakos. A Duna is áldozatokat követelt. 

A cikk a hirdetés után folytatódikMég csütörtök délben érkezett bejelentés arról, hogy egymástól ötven-nyolcvan méterre két holttestet sodor a víz a balatonfenyvesi kikötő szomszédságában, a nádasnál. Az áldozatok vélhetően már az előző, viharos napon vízbe fulladtak.

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, a fonyódi kapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet – írja a HVG.

 

Két gyerek tűnt el a Dunánál  

Szintén baranyai kötődésű hír, hogy siklósi búvárok is részt vesznek annak a tizenöt és tizenhárom éves fiúnak a keresésében, akik péntek délután merültek el a Dunában Bátánál. A bátaszéki önkormányzati tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával folytatják a keresést. Több búvár is a helyszínen tartózkodik Szekszárdról, Bajáról és Siklósról, valamint a kaposvári Kötél Mentőegyesület is a helyszínen van.

Frissítve!

 

Megtalálták a gyerekek holttestét

Báta polgármestere jelentette be, hogy megtalálták a délután eltűnt két fiú holttestét a Dunában.

Az ATV-nek Huszárné Lukács Rozália, Báta polgármestere elmondta, a két fiú holttestét már át is adtak a családnak. Hozzátette, a Dunának ezen a szakaszán nagyon erős a sodrás, így tulajdonképpen esélyük sem volt a fiataloknak a túlélésre. Az egész közösséget megrázta a tragédia – hangsúlyozta a polgármester.  

KategóriákMETÁL