LYUK – Betömték “A lyukat” a Kodály Központtal szemben. Az úthibát néhány napja kezdte árulni egy pécsi férfi, de mára elkelt.

A cikk a hirdetés után folytatódikAhogy arról a 444 nyomán hírt adtunk, egy pécsi férfi eladta, vagy”értékegyeztetéssel ZUK típusú kistehergépkocsira cserélte volna azt a lyukat, ami már több, mint negyedéve díszítette az utcát a kulturális negyedben.

Miután a hirdetés sajtónyilvánosságot kapott, csupán pár nap kellett, hogy a gödröt befedjék, így az üzlet kútba esett. Pedig a férfi már azt is megígérte, hogy ha nem történik változás, ráírja a táblára, hogy “Orbán egy Geci”.

Nos, erre már nem került sor – tájékoztatta a 444-et az “eladó”. “Örömmel telve értesítelek, hogy elkelt a lyuk. Áron alul, kora reggel vitték el. Nemcsak a hirdetett lyukat, hanem még a mellette jobb sorsra váró fedél pajtását is. Remélem boldog tulajdonosa lesz, és sok örömét leli benne. Hagytak itt helyette két makulátlan, színeiben az útszegélyhez igazodó designer darabot. Szeretném megköszönni szíves közben járásodat, és annak is, aki elvitte innen a kis horpadékot. Ha esetleg eladnám a tv tornyot azonnal szólok” – így a levél. 

Hogy a javításra amúgy is sor került volna, vagy a nyilvánosság tette meg a hatását, nem tudni. Egy biztos: a probléma megoldódott. Azt sajnos továbbra sem tudni, ki volt a gödör eredeti gazdája. Egyesek szerint a város, mások szerint egy telefonos cég.

KategóriákPOP