NYOM – Újra lecsaptak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pécsi aktivistái. A gerillakertészek ezúttal a Zsolnay gyár sarkán ültettek illegálisan virágot. 

A cikk a hirdetés után folytatódikNem is keveset. 

Fotók: MKKP

A virágok mostantól a közvagyon részei, így bárki meglocsolhatja őket. A passzivisták virágosító csapatának tagjai egyébként nem titkolják, szívesen látnak bárkit, aki nem riad vissza a piszkos munkától, esetleg van egy halom virágja, vagy néhány zsák földje. Ez már csak azért is fontos lenne, mert ismét természetközeli állapotokat hoznának létre a lebetonozott városban: például mesterséges vakondtúrásokkal. Az erről szóló videót lásd ITT

Frissítve

Reméljük, a pécsi virágok nem járnak úgy, mint a dunaújvárosiak! A lerobbant mozi ugyanis, miután megtudta, hogy a Kétfarkúak ültették a virágokat az építmény falához, azonnal azok eltávolítását követelte. Méltatlannak tartották ugyanis, hogy a “napi politikai gúny tárgyát” képezze a mozi. A virágültetés szerintük “politikai viccelődés”, megalázó és visszataszító. Szóval, felszólították a Kétfarkúakat, hogy tartózkodjanak a további sárdobálástól, és vigyék a virágaikat, ahova szeretnék, de legalábbis jó messzire. (via propeller.hu)

Ezzel valószínűleg elértünk a politika- és pártfóbia következő szintjére.   

 

 

 

KategóriákPOP