SZAVAZÁS – Azt sokszor olvashatjuk, mi a politológusok és politikusok véleménye a tavaszi parlamenti választásokról. De mit gondol ön? Szavazzon!

A cikk a hirdetés után folytatódikBár a választások csak jövő tavasszal lesznek, már most minden párt előre vizionálja, mi lesz akkor, ha lesz, vagy nem lesz kormányváltás. Botka (és az MSZP) szerint “Ha Orbán marad, Magyarország veszít”. “Magyarország legfőbb problémája a történelmi léptékű kivándorlás, amiért Orbán Viktor politikája felelős” – magyarázza a politikus. Orbán Viktor (és a Fidesz) szerint viszont a bevándorlással van a gond, és “a magyarországi választásoknak most európai tétje is van: ennek kimenetelétől függ, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést”. Vagyis, ha az ellenzék nyer, az ország veszít.

Az elméleteket (és nyilván lenne még sokkal több) már ismerjük, de vajon mi várható a gyakorlatban? Ön mit gondol? Válasszon az alábbi lehetőségek közül, ha egyetért valamelyikkel, vagy írja be saját véleményét. A kérdőív anonim, szavazni egy opcióra és egy alkalommal lehet, vasárnap estig (07.23.)

Az eredményből készítünk egy összefoglalót, és megkérdezünk róla néhány politikust is.

Lesz-e kormányváltás tavasszal?

Nem, marad a Fidesz-KDNP.
Nem, de sok új kis párt bejut a parlamentbe.
Nem, és csak a mostani pártok jutnak be.
Igen, de csak egy ellenzéki összefogással.
Igen, de csak ha minden ellenzéki párt külön indul.
Other
Please Specify:

quizzes

KategóriákPOP