Mindenki jobban jár, ha azt hisszük, a kánikula ártott meg Csizi Péternek és a városi pénzből fenntartott Pécsmának. Elképesztő posztot tolt a képviselő, amiről hasonlóan jó cikk született.

A cikk a hirdetés után folytatódikAzt gondoltam tavaly, hogy a Csizi Péter, az orfűi hajóskapitány munkacímű Pécsma-opusznál ebben a műfajban nem lehet jobbat adni. A pécsi önkormányzat lapja azonban ismét megugrotta minimum ezt a szintet. A főszereplő ismét Csizi Péter pécsi fideszes honatya, volt pécsi alpolgármester.

Egyébként Csizi jó a posztolásban. Emlékeznek még a madármentésre? ITT írtunk róla. De az avatásokban és átadásokban is jeleskedik. Például ITT. Oké, minden nem lehet száz százalékosan pöpec. És olyan helyeken avat, ahol egyet biztosan nem lehet mondani: hogy a madár sem jár arra. Madárban is jó tehát. Na persze, mindenütt jól teljesít, ahol számítanak rá. Ha rajtam múlna, egészen biztosan rá bíznám még azt is, hogy csekkolja a megjelenés előtt a pécsi önkormányzat ügyeiről szóló újságcikkeket, vagy mondja meg, ki, kinek, mikor és hol nyilatkozhat a városházán, vagy a városi cégeknél, még akkor is, ha amúgy neki nincs semmi köze a pécsi önkormányzat ügyeihez közigazgatási értelemben. Ugyanakkor alkalmas lenne rá. Kár, hogy ez még nem jutott eszébe senkinek.

A Pécsma most a baráti politikusokról szóló sorozatában Csizi nyaralásáról ír, amit a mecsekalja szúrt ki, és a 444.hu figyelmét is felkeltette. Akit érdekel, hogy mihez lehet kezdeni, ha elered az eső nyaralás közben, olvasgathatja a Pécsma-cikket, de inkább Szily László írását ajánlom erre is, a lényeget abból is megtudhatják. A Pécsma közli Csizi képviselő egyik legutóbbi posztját, amin a képviselő hőkamerás szelfit tolt ki magáról. Igen, tényleg az, aminek írták: pompás és elképesztő.

KategóriákPOP