Sok jóra ne számítson, aki ma délután/este Pécs és Budapest között vonattal szeretne közlekedni. 

A cikk a hirdetés után folytatódikHétfőn délután a tároló vágányról betolt üres szerelvény két kocsija kisiklott, és a járművek néhány vágányt elzárnak a forgalom elől. A vonatok fogadása és indítása emiatt kissé nehézségekbe ütközik – adta hírül a MÁV. 

A műszaki probléma miatt késésekre kell számítani a Déli pályaudvarról induló és oda érkező vonatoknál, egyes járatok pedig csak Kelenföld állomásig közlekednek, illetve onnan indulnak. A Budapest?Székesfehérvár, a Budapest?Pusztaszabolcs, és a Budapest?Győr vonalszakaszokon közlekedő dunántúli és balatoni vonatok menetideje jelentősen meghosszabbodik.

Érdeklődtünk az ügyfélszolgálaton, mire számíthat az, aki Pécs és Budapest között szeretne vonattal közlekedni. A hölgy szerint a pécsi vonatokat kiengedik az államosáról, de hogy mikor (azaz meddig kell várni), nem tudta megmondani.  

Aki mégis útnak indulna, az aktuális helyzetről a MÁV-csoport honlapján (www.mavcsoport.hu) a Vonatinfón, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatnál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon tájékozódhat. Telekom-hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor-hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból a +36 (70) 499 4999-es számot.

Reméljük, idővel pontosabb információt is fognak tudni adni…

KategóriákPOP