Különös érzékenységgel csaptak le egy piaci résre éles szemű vállalkozók: önkiszolgálós non-stop kutyamosót nyitnak a vidéki városok közül Győr és Szeged után Pécsett is.

A cikk a hirdetés után folytatódikBár felelős kutyatartóként hangsúlyozzuk, hogy a kutyák túl gyakori fürdetése nemcsak felesleges, de nem is túl egészséges, azért van az a szarban hempergőzés, ami után már a jóisten sem menti meg az alapos átsikálástól. Ha nem akarunk ezzel otthon a kádban szenvedni, szőrtől eldugult lefolyót kidugaszolni, fertőtleníteni, zuhanytól megkergült félig-még-saras kutyát kergetni a lakásban, akkor örülhetünk, mert hamarosan önkiszolgáló kutyamosó nyílik a városban. Itt lehet követni, hol tartanak.

Az objektum a Rókus utca 3/1. alatt található, és éppen, teljesen úgy működik majd, mind az önkiszolgáló autómosók. A kutyás verzió másfél éve indult el az országban, és már a kezdetektől az volt a céljuk, hogy a lehető legkényelmesebb, legszéleskörűbb szolgáltatás nyújtsák gazdáknak és kutyáiknak. Kétszáz forint egy perc, kutyamérettől (és lelkiállapottól) függően 6-10 percet javasol az üzemeltető.

Az eddigi üzletekben készített felvételek alapján elég menő a cucc, reméljük Pécsett, az innováció városában is otthonra talál. Nyitásig tessék fürdős-kutyás képeket nézegetni itt.

(Kutyás poén: a Wash&Vau-ban nem Bobi Kutya sampont használnak.)

KategóriákPOP