Az egyik pécsi körforgalomban ugrott ki a rendőrautóból, és futott el a rendőrök elől. A Szabad Pécs legalábbis így tudja, a rendőrség pedig ezt az értesülést nem cáfolta.

A cikk a hirdetés után folytatódikEgészen pontosan ezt írták a kérdéseinkre a rendőrségtől kedden délelőtt.

 

?Tájékoztatjuk, hogy 2017. október 26-án 13 óra 30 perckor Pécs belvárosában egy körözött személyt fogtak el a rendőrök, aki ellen a Pécsi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot kábítószer birtoklása miatt. Hoffmann Gergő a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe történő szállítása közben kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A rendőrök a férfit jelenleg is jelentős erőkkel keresik.?

 

Azt kérdeztük, hogy elfogták-e már a pécsi rendőri elfogás után elmenekülő, drogügy miatt elítélt, de a határidőre a börtönbe be nem vonult, ezért elfogatóparanccsal körözött bűnözőt. Illetve, hogy jól tudjuk-e, hogy már a rendőrautóban ült, és szállították be a pécsi börtönbe, amikor egy körforgalomhoz érve megállt a rendőrautó (avagy a körforgalmon belül kellett leállnia az autónak, s akkor, onnan ugrott ki, így siekrült a nyúlcipőt felkötnie). A pécsi körforgalom egyébként  a Búza tér-Lánc utcai körforgalom lehet, mivel azon a környéken igazoltatták, és ültették be a körözött férfit a rendőrautóba.

Hoffmann Gergő (34) ellen a Pécsi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, kábítószer birtoklása miatt.

KategóriákPOP