Újabb három taggal bővült a baranyai Príma-díjat elnyerő személyek száma. A szombati gálán adták át az Év Vállalkozója díjakat is.

A cikk a hirdetés után folytatódikA VOSZ Baranya Megyei Szervezete az elnökség által elfogadott stratégia mentén haladva idén sem a megyeszékhelyen, hanem ezúttal Mohácson rendezte meg az immáron 11. Baranya Megyei Prima Díjátadó gálát.

A házigazdai szerepet tehát az idén Mohács vállalta, a gála az önkormányzat dísztermében volt. Az eseményen részt vett . Lovassy Tamás, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának delegáltja is.

2017-ban Baranya megyében a Magyar Képzőművészet kategóriában dr. Aknai Tamás, Magyar Sajtó kategóriában Schweier Rita, Magyar Irodalom kategóriában Kiss Tibor Noé kapta az elismerést.

 

 

 

 

 

Hagyományosan a gálán adták át Baranya megye Év Vállalkozója díjakat is. Idén Farkas Béla, a Bólyi Faiskola Kft. ügyvezető igazgatója, Grubics Mártonné, a pécsváradi Zengő Cukrászda üzemeltetője, illetve Jaksics János, a Jaksics és Fia Építőipari Kft. ügyvezetője kapták a megyei elismeréseket.

Az országos Év Vállalkozója Díjat a VOSZ megyei elnöksége Dömös Gábornak, a pécsi Dömös-Plast Kft. ügyvezetőjének, valamint Kalocsai Istvánnak, a mohácsi Pannon-Montex Kft. Ügyvezetőjénak adományozta. Ők majd a Prima primissima díjátadó gálán, a más megyékből ugyanerre a címre felterjesztett díjazottakkal együtt Budapesten, a MÜPA-ban, a délutáni programok keretében megrendezett Vállalkozók Napján vehetik majd át az országos díjat.

 

KategóriákPOP