Szépen csordogál a pécsi közgyűlés. Berkecz Balázss (Együtt) azonban az elején készült egy molinóval. Sőt, nem csak ő, a pécsi Fidelitas tagjai is.

A cikk a hirdetés után folytatódikKomcsi Berkecz hazudsz – ezzel a felirattal villantottak a pécsi fidelitaszosok a csütörtöki pécsi közgyűlési ülésen. Előre készültek, hogy ha majd Berkeczék kifeszítik a sajátjukat, nekik is legyen ott saját molinójuk. És persze Berkeczék is kitették a magukét. A kb. egyperces jelenet egy kis izgalmat hozott a közgyűlés elejére. Aztán a molinócsata szópárbajként folytatódott a városháza folyosóján. A molinó-csatát egyébként megjósoltuk, igaz, túl sokat azért nem kellett ezen kombinálni, hogy valami ilyesmi performansz sülhet ki abból, hogy a két csapat egymás közelében foglalt helyet.

 

 

Berkecz a saját lekomcsizását sikerként értékelte, de azt mondta, ő amúgy liberális, a pécsi Fidelitas elnöke szerint liberálisból lesz a kommunista. Ennél is jobb részletek vannak azonban videónkon, ahol megtudjuk, hogy Orbán Viktornak bizony muszáj volt KISZ-tagnak lennie a ’80-as években. Jó szórakozást!

 

KategóriákMETÁL