A világ sokáig leggazdagabb, és mindmáig egyik legsikeresebb emberétől kapni dicséretet, az tényleg nem semmi. Bill Gates vállveregetése biztosan dob némileg a prémium füstölt húskészítmények gyártásával foglalkozó pécsi Venison Gusto értékén.

A cikk a hirdetés után folytatódik 

Akkor is, ha Bill Gates egy rövid, udvarias kétsorossal üzent a pécsi székhelyű, fő profilját illetően vadszalámik és vadsonkák gyártásával és értékesítésével foglalkozó Venison Gusto-nak.

 

 

A Microsoft alapítója azt írta, szerette a Venisont és a legjobbakat kívánja. Ennél jobb a termékeit jórészt külföldön értékesítő Venisonnak valószínűleg nem is kell. A hírt a cég a hivatalos Facebook-oldalán közölte is pénteken. 

Azt írták, ?Nem rég Bill Gates és felesége Melinda kóstolta termékeinket. Írt nekünk pár ösztönző sort, megosztjuk veletek!?

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL