A cikk a hirdetés után folytatódikDélután öt óra előtt történt tömeges karambol Pécs egyik legforgalmasabb útszakaszán, a 6-os út, Pécsen átvezető részén, a Zsolnay Kulturális Negyednél. A Szabad Pécs élőben jelentkezett a helyszínről, nem sokkal a baleset után. Egyvalaki súlyosan sérülhetett.

A Babara viszont úgy tudja, hogy van még egy sérült, ő viszont könnyebb sérülést szenvedett. A rendőrség elterelte a forgalmat a helyszínelésig, s mivel a legnagyobb dugók idején történt az eset, a Lánc utca és a Rákóczi út kereszteződésében is rendőrök irányították a forgalmat. 

A Babara információi szerint először ?csak? két autó ütközött össze, majd egy harmadik autós ki akarta kerülni a karambolban részt vevőket, a szembe közlekedők sávjában. Ott azonban, a manőver közben frontálisan ütközött egy negyedik autóval. Sőt, ott sem állt meg, innen is tovább akart menni és egy ötödik autónak is nekiment. A rendőrség eljárást indított.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP