Az kizárt, hogy ne legyen valaki, aki hazavinné Skeetert, főleg, hogy már össze is pakolt a bőröndjébe. Karácsonyra kellene megoldani a lakhatását, mert a gazdája lelép pár napra az ünnepek alatt, Skeeter azonban nem akarja elhagyni a várost. A Facebookon keringő hirdetés valós, sőt még nem akadt rá jelentkező. Pétert keressék, ha úgy gondolják, épp karácsonykor kell segíteni ember- és cicatársainknak.

A cikk a hirdetés után folytatódikPéter bajban van, mert mennie kell, de kis kedvencét, Skeetert sem hagyhatja magára arra a pár napra, amíg távol lesz pécsi otthonától. Szerdán késő este még nem volt meg az ideiglenes, karácsonyi gazdi. Péter majdnem 100 százalékig őszinte hirdetéssel próbálkozik megoldani a helyzetet. Segítsenek, elvégre karácsony lesz.

?Pécsi ismerősök!
Karácsonykor pár napra elutazok (23.- 27.) Skeeter pedig Pécsen akar maradni. Mivel félek itthon hagyni egyedül, nehogy macskamenta partyt csináljon, ezért ideiglenes befogadót keresek erre a pár napra. Nem árulok zsákbamacskát, idegesítő kis szemét, és össze vissza rohangál ha épp olyan kedve van, és ha valamit az asztalon hagysz és elég könnyű lelökni, azt le is fogja. Már összepakolta a cicadolgait a cicabőröndjébe és várja a jelentkezőket. Ki lenne olyan jó fej, hogy engedné, hogy nála csövezzen kicsit?

 

 

KategóriákPOP