Láthatóan az újszerűségre, a kreativitásra, az ötletre, talán egy kicsit a meghökkentésre is hajt Alpár György drávaszerdahelyi polgármester, és független baranyai országgyűlési képviselőjelölt (Baranya 4-es választókerület), most éppen kb. a cukiságfaktort kívánhatja kiakasztani. 

A cikk a hirdetés után folytatódikMár a felvezető sem olyan, amit az egyszeri kormánypárti politikus kitesz a saját kis Facebook-oldalán. Sokkal emberközelibb, természetesebb, mondhatni. Hatásos, az ellenzői szerint biztosan hatásvadász is, de nagy kérdés lesz, hogy hatásos is lehet-e majd végül. A Facebookra a következő szöveggel tette ki a legújabb videót.

 

?Kedves Barátom!
Fogadd tőlem olyan szeretettel ezt a mesét, amilyennel ezt neked szánom, még akkor is, ha ez nem egy klasszikus gyermekmese, hanem annál sokkal több. De hát mi sem vagyunk gyermekek, még ha Magyarországon a politika folyamatosan gyerekként is próbál kezelni mindannyiunkat. Ezért is vállalom a feladatot, hogy megküzdjek a pártokkal értetek, magunkért, hiszen a vidékünk, ahogy szokták mondani, mindig valahogy ?kimaradt a szórásból?.
Kérlek, ha segíteni szeretnéd és tudnád önkéntességeddel a munkámat a választásokig hátralévő két hónapban bárhol a 4. számú választókerületben, privát üzenetben jelezd felém, hogy megkeresselek!
Köszönettel: Alpár Gyuri”

 

KategóriákPOP