Ráadásul ezer darab érkezett belőle Pécsre kedden. A Magyar Hang nulladik száma szamizdat kiadvány – a Szamizdat Magyar Nemzethez hasonlóan ?, de a következőt már ?rendes? hetilapként lehet majd kapni, elsősorban előfizetéses példányként, de áruspéldányok is lesznek természetesen.

A cikk a hirdetés után folytatódikBaranya 2-es választókerületben, a Momentum színeiben orszéggyűlési képviselő-jelöltként is induló, volt fideszes parlamenti és pécsi városházi képviselő Körömi a Facebook-oldalán jelentette be azt, hogy segít az új magyar parlament megalakulásának napján, május 8-án megjelenő, Magyar Hang nulladik számát Pécsett terjeszteni. Az érdeklődőktől magánüzenetet vár a Facebookon.

 

 

 

 

A motivációjáról is szólt, azt írta:

 

 

?A békebeli időkben a Magyar Nemzet előfizetője voltam, így számomra különösen fontos, hogy a Nemzet megszüntetése után legalább hetilapként éljen tovább a polgári újságírás.?

 

 

 

 

Majd azt hangsúlyozta, hogy ez a kezdeményezés a hetilapnak csak erre az egy a számára vonatkozik.

 

Mint azt megírtuk, a megszüntetett Magyar Nemzet jónéhány újságírója sem kívánta feladni munkáját, hivatását, csak azért, mert megszüntették a lapjukat. Próbálnak teljesen újrakezdve, alulról építkezve egy új hetilapot bevezetni a piacra, és azt saját működtetésben kiadni úgy, hogy elsősorban előfizetések révén ne legyen veszteséges.

KategóriákMETÁL