A dunaújvárosi pihenőnél terelnek le a rendőrök gyakorlatilag minden autóst, és ellenőriznek, számolt be a hírről egy, szerdán reggel éppen Pécsről Budapestre autózó olvasónk.

A cikk a hirdetés után folytatódikTöbb kilométeres dugót sikerült ezzel a kiemelt akcióval/ellenőrzéssel okozniuk a rend őreinek. Kameráztak, mértek, a papírokat ellenőrizték, minden autóst betereltek a benzinkutas pihenőbe, ahol olvasónk beszámolója szerint kb. 30-40 rendőr szolgált. Nem tudjuk, hogy nagyon nagy erőkkel keresnek-e/kerestek-e valakit, esetleg egy közlekedésrendészeti akcióról van-e/volt-e szó, de nemrég még ez volt a helyzet.

Mindez amiatt is érdekes, mert éppen tegnap, kedden ért véget egy kiemelt, országos, 24 órás sebességmérési akció, amelyet a magyar rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva végzett el,  május 14-én 6 órától kezdve. A zsaruk országszerte 1071 helyszínen ellenőriztek sebességet, 744 rendőr részvételével, 464 437 járművet ellenőrizve, ebből 4268 sebességtúllépést rögzítve, írta kedden a police.hu.

KategóriákPOP