Nagyjából ezt kérjük, és ezt ajénljuk kedves olvasóinknak. A Nyomtass Te is!?kezdeményezés már nem első ízben készít hetente megjelenő internetes, otthoni nyomtatásra szánt, független vagy ellenzéki sajtóból szemezgető szamizdat kiadványából baranyai mutációt, nemrégiben is ez történt. És ismét a Szabad Pécs egyik írására esett a választásuk.

A cikk a hirdetés után folytatódikEz az elmúlt évek egyik legnagyobb pécsi korrupciós ügyét, a hollandiai buszbeszerzést feldolgozó kétrészes cikkünket ajánlja az olvasók figyelmébe, egy szűkebb összefoglalóban, de amelyben a legfontosabb részletek így is helyet kaptak. A többi cikket is érdemes elolvasni, és a kezdeményezésnek megfelelően másolatokat készíteni, nyomtatni, majd terjeszteni azoknak, akik nem vagy alig jutnak hozzá az amúgy kizárólag az interneten olvasható független sajtó híreihez.  

Természetesen mi továbbra is ajénljuk magunkat is, és a teljes, két részletben közölt írást, akár több részletbe történő olvasásra is. Higgyék el, a végére olyan lesz mint egy jó krimi, igaz történet alapján. ITT az első rész és ITT pedig a második. Mindkét cikket a Transparency International Magyarország oknomyozó mentorprogramja részeként készítettük. ITT pedig egy vélemény, egy újságírói jegyzet olvasható arról, mit gondolunk arról, hogy ebben az ügyben nem szólalt meg a város vezetése a cikkek megjelenését követő hetekben sem.

 

Na és a legfontosabb: ITT lehet letölteni a Nyomtass Te is! legfrissebb baranyai számát. 

KategóriákPOP