Annyi kikötés azonban mégiscsak van, hogy jachtot és magánjetet kizárólag a Butcher Shipping & Aircraft Co.-tól lehet venni. A MOL-Vidi bérletesek viszont 5%-os árkedvezményre lesznek jogosultak (nem akciós modellek).

A cikk a hirdetés után folytatódikHasznált lakások vásárlására nem lehet felhasználni a jövőben állami támogatást, de – kizárólag minősített cégek által építtett – új lakásokra nagyon is. Sőt, azokra a korábbi 30 százalék helyett 300 százalékot ad hozzá az állam jövő hétfőtől.

Az új konstrukció kidolgozása is olyan gyors és eredményes volt tehát, mint a régi beszántása. Bánki Erik hétfőn bejelentette, a parlament kedden megszavazta, Áder Elnök Úr pedig már kedden alá is írta, sőt a Közlöny már szerdán le is hozta. Mondanánk, hogy világrekord, de valószínűleg a kanyarban sem vagyunk Észak-Koreához képest.

A mohácsi exfutballkapus és röplabdarajongó MLSZ-elöljáró Bánki Erik szerint nem veszélyezteti az ilyen módszer és lépés a kiszámíthatóságot az országban. Azt volt bátorsága mondani erről, hogy azt csak akkor veszélyeztette volna, ha visszamenőleges hatálya lett volna. Bánki ígérte, hogy lesz helyette új szisztéma. És tessék, lássék, lett is. Nézzék a fentieket.

Sőt egy kiskaput is hagyott a kormány, lehet még a régi rendszerhez nagyon hasonló módon is igényelni ltp-s állami támogatást, azaz 30%-os támogatás, 4-10 év futamidő, minimum 5000 forintos havi befizetés.

Itt is van azonban korlátozás!

1. A jövőben kizárólag használt lakásokba építendő jakuzzira és szaunára lehet majd költeni ezt a régi-új típusú módozatot.

2. kizárólag vele (lenti fotón) lehet a jakuzzis-szaunás ltp-t megkötni:

 

KategóriákPOP