Megdöbbentő képsorok kerültek a Szabad Pécs birtokába, ugyanis mi magunk készítettük az elképesztő felvételeket.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Kevés passziója maradt a Magyar Embereknek, de ezek között szépen szerepel az olcsó szarok (+kifejezetten jó ár-érték arányú cuccok) vásárlása az Aliexpressről. Nem titok, jómagam is hódolok ennek a szenvedélynek, aminek a beteljesítéséhez végül a Magyar Posta nyújt segítséget. Olcsón. Free shipping, ugye, ami azért nagyrészt a kínai kommunistáknak köszönhető.

Ha éppen nem azt tanácsolják, hogy inkább magunk menjünk el a Magyar Webshopból rendelt cuccokért, mert az gyorsabb, akkor bizony házhoz is szállítanak. És gyakran még a Posta oldalán is lehet követni az aktuális rendelésünk logisztikai életútját. Nyilván nem vagyok szakember, de láttam már néhány tracking-oldalt, és a mai napon azért mégiscsak meglepődtem. Találtam ugyanis a postaládában egy tegnapi dátummal ellátott értesítőt, így gondoltam, miért is ne néznék rá az Állami Vállalat nyomkövető szolgáltatására. Amint a mentett képernyőképen látszik, amíg a desztináció országába minden rendben megy. 


Külön figyelmet érdemel a „Küldemény zsákba helyezése” c. mozzanat is

Aztán november 24-én VALAMI történt. Folyamatirányítási és folyamatátlátási szakember sem vagyok, de azért nekem is feltűnt, hogy a VALAMI a desztináció országában esett meg. Méghozzá jött a DRÁMA:

Kidolgozott grafikai megoldással alakítottuk értelmezhető folyamatábrává az információt

Kattintásra a kép nagyobb lesz, és adunk is néhány másodpercet az információtömeg feldolgozására.

A lényeg, hogy valami mintha összekuszálódott volna, de talán sikerül kibogozni, és hozzájutni a küldeményhez. 

A cikket néhány óra múlva a fejleményekkel frissítem!

Frissítés 15:08

Néhány perce vettem át a küldeményt, a megkeresése is csupán néhány, hangos kommentárral kísért percig tartott. A postás hölgy láthatóan bosszús volt a folyamat elhúzódása, a nehezen található csomag miatt. Így arra a kérdésemre, hogy az online látható csomagkövetés furcsasága számára látható-e, csak annyit felelt, hogy;

 

Nem látok én semmit.

 

Ennyiben maradtunk.

KategóriákPOP