Holnaptól, a Szigeti útról. Sőt, a Váci Mihály utca forgalomkorlátozásánek egy részét is feloldják. Merthogy a Tettye Forrásház mai közleménye szerint terv szerint halad a felújítás a Honvéd utcában

A cikk a hirdetés után folytatódikÚjból járható lesz holnaptól, csütörtöktől a pécsi Honvéd utca déli vége, olvasható a Tettye Forrásház szerdai sajtóközleményében.

Mint írják, a Honvéd utcai víziközmű-felújítás aktuális szakaszának zárásaként március 5-én reggel nyolc órától ismét be lehet hajtani a Honvéd utcába a Szigeti út irányából, valamint a Váci Mihály utca bejáratát is megnyitják a forgalom előtt a Váci-Honvéd kereszteződés déli részén.

Csütörtöktől a szennyvízvezeték cseréje a Veres Péter utca és a Váci Mihály utca közti szakaszon folytatódik, teljes szélességű útzár mellett, így a Honvéd utca továbbra sem átjárható, a behajtás csak a célforgalom számára javasolt. Az ivóvízhálózat-felújítás ez idő alatt is a parkoló és a zöld sáv igénybevételével folytatódik.

Aktuális forgalmirend-változások március 5-től:

  • a Veres Péter utca a Budai Nagy Antal utca felől lesz megközelíthető
  • az északi Váci Mihály utcába való be- és kihajtás csak a célforgalom számára lesz biztosított (eleinte az Ifjúság útja felől, a munkálatok előrehaladtával pedig a Szigeti út irányából)
  • a Váci Mihály utca – Szigeti út közti parkoló sáv egy része el lesz zárva a forgalom elől várhatóan két hétig

A munkálattal járó aktuális forgalmirend-változásokról és tervezett vízhiányokról az érintett lakók szórólapon kapnak tájékoztatást, a város lakosságát a szolgáltató és az önkormányzat pedig folyamatosan tájékoztatja különböző csatornákon.

KategóriákPOP