És azzal nem csak segíthet, hanem nyerhet is! Fotó- és szlogenpályázatot hirdetett hat szakszervezet, illetve szakszervezeti egység, baranyai kezdeményezésként. Van még idő a szlogent kitalálni és megírni, a leginkább illő fotó elkészíteni, mert csak a jövő év elején jár le a pályázati határidő.

A cikk a hirdetés után folytatódikTöbb díj mellett a fődíj egy kétszemélyes üdülés lesz. A kiírók a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete, a Külügyminisztériumi Dolgozók Szakszervezete, a T-NET Szakszervezet, a Vasas Szakszervezet Dél-Dunántúli Regionális Képviselete és a Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegysége.

Tudni kell, hogy 2017 novemberében minden Európai uniós ország miniszterelnöke – köztük hazánk miniszterelnöke is – elfogadta a szociális jogok európai pillérét. Ez a húsz alapelv minden magyar állampolgárt megillet.

A jogokról EZEN A HONLAPON, a kampány honlapján is többet meg lehet tudni. 

Lehet, hogy éppen az ön által beküldött képekkel és szlogenekkel népszerűsítik majd a szociális pillért, amely arra hivatott, hogy egy szociális és európai országban élhessünk.

A szociális pillér című projekt egy, vagy több eleme is szóba jöhet a pályázaton. A témák közül ITT lehet választani.

A témához illő képet, és a hozzá illő frappáns szlogent és küld be a szocialis.piller@gmail.com email címre.

Beküldési határidő: 2019.01.31.

Eredményhirdetés: 2019. február 15.

A projekthez tartozó Fotó és Szlogenpályázat részvételi szabályzatát ide kattintva.

A jelen projekttel népszerűsíteni kívánt dokumentum teljes anyaga itt olvasható el.

KategóriákPOP