Az MTI híre szerint Pécsett holttestet találtak egy kiégett fabódéban. A területet ismerve elképzelhető, hogy az áldozat hajléktalan volt. FRISSÍTVE!

A cikk a hirdetés után folytatódikFrissítés – Hétfő 13.00

Vasárnap délután még élt az a férfi, akinek a holttestére a tűzoltók vasárnap késődélután/koraeste találtak rá, miután eloltottak egy pécsi, Páfrány utcához közeli, de már kies, elhagyatottabb területen lévő fabódéban keletkezett tüzet. Közvetett információnk a férfi egy ismerősétől származik, aki állítólag még beszélt a férfival vasárnap délután négy óra körül. Azt is mondta az elhunyt ismerőse, hogy a hajléktalant Istvánnak hívták, és a 40-es éveiben járt, és csendes ember volt. Az ismerős tudomása szerint a bódében nem volt kályha.

Korábban írtuk

Az MTI híre röviden annyi, hogy Pécsett, a Páfrány utca utáni elhagyatott területen leégett egy tizenkét négyzetméteres fabódé. A tűzoltók az után találtak rá egy holttestre, hogy sikerült eloltaniuk a lángokat.

Nem kizárt, sőt igazából valószínű, hogy a Páfrány utca utáni elhagyatott területen fedél nélküliek tartózkodhatnak rendszeresebben. Az a pécsi hajléktalan férfi, akit kétszer is bíróság elé állítottak hajléktalanság miatt, majd felmentettek mindkétszer, szintén ezt a területet jelölte meg olyan helyként, ahol időnként tartózkodni szokott.

Közvetve, egy ismerősén keresztül őt sikerült vasárnap este elérnie a Szabad Pécsnek, de nem tudott információval szolgálni arról, mi történhetett, vagy hogy ki lehetett az áldozat.

(Kiemelt fotó forrása: Pixabay.com)

KategóriákMETÁL