Rengeteg tartalom jelenik meg a pécsi fideszes médiában, de mi csak a legjobbakat válogatjuk ki Önöknek. Pénteki propagandaszemle a Szabad Pécs minőségellenőrzési osztályától a Heti Propiban.

A cikk a hirdetés után folytatódikSzinergiák mindenhol

Miután kedden kora reggel megírtuk, hogy a pénteki közlönyben már konkrét dátumok szerepelnek az M6-os befejezése kapcsán, gördülékenyen végigfutott a propisoknál is az infó. Másnap, a Pécsi Újságra hivatkozva, a bama.hu is vezető anyagban foglalkozott vele. Persze nem állíthatjuk, hogy nem maguktól vették észre a jó hírekre mindig éhes munkatársak, amit mi, de nem is annyira titkon reménykedünk, hogy a fideszmédia tájékozódási pontként tekint a szélsőliberális, sorosista Szabad Pécs blogra. Bízunk benne, hogy más hírünket is ilyen elánnal teszik magukévá. Mondjuk ebben az esetben azt még hozzátehették volna, hogy ilyen konkrét dátumokat ugyanebben a határozatban láttunk már, ezek módosultak most, és jó volna a megvalósulást is végigkísérni.

Egy újabb csobbanás

Pedzegtejük már egy ideje, hogy Vári Attilát indíthatja a pécsi Fidesz az önkormányzati választásokon, hiszen olimpikon múltja, daliás alkata alkalmassá tehetné a politikai babérokra is. Csak ne lenne az a fránya Pécsi Sport Nzrt., amit vezet, és amivel kapcsolatban, hetente kénytelenek vagyunk valami lelombozót írni. Pl. azt, hogy mennyi rendkívüli állami és önkormányzati segítség kellett a megmentéséhez, vagy azt, hogy Mészáros Lőrinc 2rule-jától vásároltak termékeket, de még fél évvel később sem kapták meg, noha azok ki lettek fizetve. Mindenesetre, ezek nyilván nem merülnek fel témaként a propagandamédiában, ahogy az Őri alpolgármester által indított és nyugdíjasoknak szóló Magunk között című rendezvényen sem, ahol ezúttal Vári vendégeskedett. Csodaszép, igazi lélekmelengető cikkek kerekedtek az estéből a PécsMa és Pécsi Újság munkatársainak köszönhetően. Utóbbi a bama.hu szerkesztőinek a tetszését is elnyerhette, kicsit megkurtítva ugyan, de mégiscsak átvették.

Súlyozni tudni kell!

Igazi mestermunka született a pécsma.hu néven anyakönyvezett – és rendkívül termékeny – propagandista tollából az LMP alternatív közmeghallgatása kapcsán. Mi itt írtunk róla, el is mondtuk, hogy miért nem teljes részletességgel számoltunk be az eseményről, de az önkormányzati oldal munkatársa igazi bravúrt hajtott végre. A három politikus megszólalóra 1125 karaktert fecsérelt, míg az egyik érdeklődő mondandójának 1225 karakternyi teret engedett. Innen is gratulálunk!

Súlyozni tudni kell! – 2.

Megy ez kérem, ha arról van szó. Az előbbikkel összehasonlítva érdemes megnézni a Toroczkai Pécsen: a balliberálisok szét akarják törni a családot című pályamunkát. Ha egy szélsőséges, de a Fidesznek éppen kapóra jövő formáció tart általános témakörökben – tagtoborzó(?) – rendezvényt, máris sikerül szépen részletesen a politikus mondanivalóját visszaadni. A mellékelt fotókat elnézve a megénekelt szurkolói létszámot illetően is vannak fenntartásaink, de a Jobbikból kiszakadt ellenzéki párt mondanivalójával szokatlanul együtt rezgő szöveg csak tovább erősíti azt, amit amúgy is sokan gondolnak a Mi Hazánk Mozgalomról.

A Heti Propi további részeit itt találja.

KategóriákPOP