A 6-os út patacsi szakaszán, a Metro előtt az erős szél elfordított egy közlekedési lámpát, az autósok nagyokat fékeznek, mert nem látják a jelzést. FRISSÍTVE: a Közút szakemberei kora délután elhárították a hibát.

A cikk a hirdetés után folytatódikOlvasónk jelezte, hogy Pécsett a 6-os út patacsi kivezető szakaszán egy közlekedési lámpát elfordított a viharos erejű szél. Az autósok satufékkel érkeznek a kereszteződésbe, ami komoly balesetveszélyt jelent.

A szél mérséklődésére az Időkép szerint csak csütörtökön számíthatunk.

Frissítés 15.00:

A Magyar Közút reagált délelőtti megkeresésünkre, ezt írták:

A rendőrség ügyeletéről kaptunk elsőként bejelentést, hogy a 6-os főút Pécs átkelési szakaszán, az egyik szupermarketnél lévő csomópontban az átfeszítésen lévő jelzőlámpát elfordította a viharos erejű szél. Munkatársaink a bejelentést követően a helyszínre vonultak és nem sokkal 14 óra után visszaállították az átfeszítésen lévő jelzőlámpát az eredeti állapotába. A 6-os főút átkelési szakaszán, a 48-as téri csomópontban történt hasonló eset, ahol szintén elfordított egy jelzőfejet a rendkívül erős szél. Munkatársaink ezt a hibát is elhárították.”

KategóriákMETÁL