A bevándorlás rossz, a bevándorlás rossz, a bevándorlás rossz, a bevándorlás rossz. Ma Nagykozárban beszél erről Nyitrai Zsolt a Fidesz Országjárásnak nevezett kampánykörútjának keretében.

A cikk a hirdetés után folytatódikMájus 26-án európai választás lesz, a Fidesz is kampányol, a párt Országjárásnak nevezett haknikörútján Bayer Zsolttól Georg Spöttle-ig mindenki ugyanarról beszél: a bevándorlásról. Pontosabban arról, hogy az nagyon rossz, és hogy meg kell állítani.

Múlt héten Georg Spöttle “biztonságpolitikia szakértő” Mohácson, Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője Siklóson lépett a publikum elé. Készítettünk egy kis összeállítást az internetre felkerült Szájer-videó alapján.

Szájer József a következőkről beszélt: bevándorlás, bevándorlás, bevándorlás, bevándorlás, bevándorlás, bevándorlás

Ebből is látszik, hogy Szájer szinte végig a bevándorlásról beszélt, ami állítása szerint a legfontosabb téma az összes európai országban. Ez egy friss kutatás szerint egyébként nem igaz, maximum csak Magyarországra, de nálunk is csak megszorításokkal, a korrupciót például legalább ekkora problémának tartják a magyarok.

Május 11-éig egyetlen baranyai településen fog kampányolni a Fidesz, Nagykozárban. A művelődési házban ma Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott fogja elmondani nagyjából ugyanazt, mint Szájer József Siklóson. Pécs egyelőre nincs a listán, de még messze a kampány vége.

Fotók forrása: Pátria Tv Youtube

KategóriákMETÁL