Egyre abszurdabb fordulatokat vesz, ahogy a Fidesz és a fideszközeli „erők” megpróbálnak Péterffy Attilán fogást találni. Nem volt ez mindig így!

A cikk a hirdetés után folytatódik



És nem is kell nagyot ugrani az időben, hogy észrevegyük mennyire következetés Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő. Tegnap éppen az origo.hu segítségével „erdőégetőzte” az ellenzéki polgármesterjelöltet, de nem is olyan régen, az előző Orbán-ciklus idején még büszkén fotózkodott vele – és Páva Zsolttal – a Zöld Zóna Látogatóközpont átadásakor.

Csak két idézet a 2015-ös PécsMa.hu-n megjelent cikkből:

Hoppál Péter országgyűlési képviselő azt mondta, az erőmű a beruházással Pécs kulturális és turisztikai attrakcióit egészíti ki, a fenntartható fejlődés fontosságát erősíti. 

Tudja, miként működik a pécsi zöld erőmű? | pecsma.hu

Mintegy ötvenmillió forintból alakítottak ki látogatóközpontot a pécsi hőerőműben. A Veolia-csoporthoz tartozó Pannonpower üzemében bárki szemügyre veheti az erőmű múltját, jelenét, jövőjét és megismerkedhet az energiatermelés folyamatával. A kiállítás interaktív, így az érdeklődők testközelből tapasztalhatják meg, hogy miként működik az erőmű.

Páva Zsolt polgármester emlékeztetett rá: Pécs megpályázza, hogy az Európa Zöld Fővárosa cím birtokosa lehessen akár már 2017-ben, a felkészülés folyamatában pedig hangsúlyos tény, hogy a pécsi erőmű nem használ fosszilis energiahordozókat.

Szóval nem csak Hoppál, de úgy tűnik a helyi fideszes vezetés akkori kulcsfigurái, még nagyon lájkolták, amit Péterffy Attila csinált, sőt kifejezetten előnyösnek érezték a tevékenységét.

Tanulság? Valószínűleg most sincs.

KategóriákPOP