Orbán Viktor aláírásával, a magyar kormány támogatásával lett a pécsi LMP-s Kóbor József az Európai Unió Régiók Bizottsága Nemzeti Delegációjának a tagja – ismételten. A sugárfizikusként dolgozó Kóbor így folytathatja a már az előző ciklusban is vitt uniós munkáját is. 

A cikk a hirdetés után folytatódikAz egyik friss Magyar Közlönyben jelent meg a hír a Magyar Kormány 1448/2019-es (VII. 26.) határozatáról, amelyben az Európai Unió Régiók Bizottsága Nemzeti Delegáció tagjainak és póttagjainak jelöléséről döntöttek.

Az Orbán Viktor miniszterelnök által ellenjegyzett határozat szerint a Kormány a helyi és regionális érdekek Európai Unióban történő képviselete biztosítására a  Régiók Bizottsága Nemzeti Delegáció tagjainak és póttagjainak sorába jelölt személyeket az új európai uniós ciklusra.

A hirdetmény szerint teljes jogú tagként vesz majd részt a Régiók Bizottsága munkájában dr. Kóbor József, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselője is. A sugárfizikusként dolgozó LMP-s politikus ezzel folytathatja az előző ciklusban végzett munkáját.

KategóriákPOP