Pécs, Komló és Szigetvár után a kisvárosban is egy az egy elleni meccs jöhet ősszel.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és az LMP beállt Koltai Péter mögé, a jelenlegi polgármestert támogatják az őszi helyhatósági választáson – jelentették be az érintettek tegnap közös sajtótájékoztatón Szentlőrincen a polgármesteri hivatalban.

A Szabad Pécs technikai okból hiányzott az eseményről, de résztvevők beszámolói alapján a pártok képviselői a független Koltai Pétert hiteles városvezetőnek tartják, aki folyamatosan fejlődő európai kisvárost épít Szentlőrincen.

Elhangzott, egy kisvárosba nem érdemes a pártpolitikát bevinni, Koltai Péter azért kérte mégis az ellenzéki pártok támogatását, mert a Fidesz júniusban bejelentette, Csendes Istvánné személyében jelöltet állít vele szemben.

A sajtótájékoztatón a Jobbikot Gyimesi Gábor, az LMP-t Horváth Attila, a Momentumot Péderi Tamás, az MSZP-t Szakács László, a DK-t Mezei Nándor képviselte.

Szentlőrincen és Komlón teljes az ellenzéki összefogás, Pécsett és Szigetváron csak majdnem, az LMP utóbbi két városban kimaradt a szövetségből. Úgy tudjuk, több baranyai városban is zajlanak az ellenzéki tárgyalások, várható, hogy bővül azoknak a baranyai településeknek a köre, ahol egy jelölt áll majd szemben a Fidesszel.

Itt van két politikusi beszámoló a mai bejelentésről:

KategóriákMETÁL