A gonosz multik tényleg nem tettek le a lakóság pénztárcáját negatívan befolyásoló üzleti terveikről: új boltot nyitnának a Siklósi úton. Pláza, stop!

A cikk a hirdetés után folytatódikÁprilisban számoltunk be utoljára a dolgok állásáról, akkor azt írtuk, hogy “az engedélyezés körüli problémák miatt csúszik a beruházás, azt az előzetes tervet, ami elkészült a házra a plázastop-törvény miatt újra kell gondolni.” A 2019-re tervezett nyitás, így 2020-ra csúszhat. Sem a Spar, sem az OBI nem erősítette meg értesüléseinket, de a nem hivatalos információinkat most alátámasztja, hogy új engedélyezési eljárást indított a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. a megyei kormányhivatalnál. Méghozzá új parkolókat építenének a tervezett OBI kiszolgálása érdekében és elbontanák a Faiskola úti buszmegállót (kiemelt képünkön).

Áprilisi cikkünk írásakor megkerestük az OBI-t, hogy mikorra tervezik a nyitást, hány embert vesznek majd fel, és mikor kezdik meg az interjúztatást, de csak annyit írtak vissza, hogy köszönik a megkeresést, de jelenleg nem áll módjukban válaszolni a kérdésekre. A Spar Magyarországot is kerestük, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a Siklósi úti Interspar “lehetséges átépítéséről” egyelőre nincsen kommunikálható információjuk. Most már úgy tűnik, hogy van, így újra megkérdezzük mindkét céget.

Címkék:
KategóriákMETÁL