Mi vagyunk az ellenzéki összefogás, az az új politikai erő, amely úgy fogja vezetni a várost, hogy az fejlődést, stabilitást és nyugalmat hozzon a pécsi polgároknak – fogalmazott csütörtöki sajtóközleményében Mellár Tamás baranyai országgyűlési képviselő. Mint mondta, Pécs élére olyan ember kell, mint Péterffy Attila, aki képes volt összefogni az eddig széthúzó ellenzéki pártokat.

A cikk a hirdetés után folytatódikMellár Tamás baranyai országgyűlési képviselő csütörtökön szerkesztőségünkhöz e-mailen eljuttatott sajtóközleményét az alábbiakban szó szerint idézzük.

“Tisztelt Pécsi Polgárok!

Mellár Tamás vagyok. Közgazdász, egyetemi tanár, országgyűlési képviselő, a Magyar Tudományos Akadémia doktora. Pécsért aggódó, és Pécs jövőjéért tenni kívánó polgár.

Miért viselem szívemen a város sorsát? Azért, mert Pécs jelentős és fontos részét adta és adja életemnek: itt voltam egyetemista, itt kezdtem és fejeztem be oktatói pályámat, itt alapítottam családot, itt nőttek fel gyermekeim és itt lettem országgyűlési képviselő. Tehát sok mindent adott és ad ma is a város nekem. Most én is adni szeretnék: tudásommal, gazdasági ismereteimmel támogatást nyújtani.

Sokakkal együtt látom, hogy az utóbbi évtized történései, és a város leköszönő vezetése, nem a megfelelő pályára állította Pécset. Gazdálkodásuk, minden nyilatkozat ellenére, csődbe vitte városunkat, a hanyatlást mindennap tapasztalhatjuk, a többi nagyvárostól való leszakadásunkat jól mutatják a statisztikai adatok.

Eljött a tettek ideje! Ide most szakember kell, egy olyan tapasztalt vezető, mint Péterffy Attila! Egy olyan ember, aki képes volt összefogni az eddig széthúzó ellenzéki pártokat. A DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik, a Párbeszéd, a Mindenki Pécsért Egyesület és a Forum Sopianae Egyesület is úgy döntött, hogy vele együtt, ideje fejlődő pályára állítani szeretett városunkat.

Közös döntésünk értelmében: a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben, minden körzetben csak egy jelölt fog szembeszállni a Fidesz jelöltjével. Polgármesterként pedig Péterffy Attilát kívánjuk látni. Mi vagyunk az ellenzéki összefogás, az az új politikai erő, amely úgy fogja vezetni a várost, hogy az fejlődést, stabilitást és nyugalmat hozzon a pécsi polgároknak

Elérkezett a cselekvés ideje, meg kell akadályoznunk városunk végleges leszakadását. Mi mindannyian készek vagyunk tenni ennek érdekében. Ehhez viszont választást kell nyerni A Mindenki Pécsért Egyesület jelöltjeivel és Péterffy Attila polgármesterjelölttel közösen.  Kérem, fogadják bizalmukba a következő napokban bejelentésre kerülő önkormányzati képviselőjelölteket. Aláírásukkal, majd szavazatukkal támogassák az ellenzéki egységet, a régen várt változást. Pécs legyen élhető és stabil város. Mi összefogtunk. Most Önökön a sor.

Mindenki Pécsért és akkor a város mindannyiunkké lesz!

Tisztelettel:

Dr. Mellár Tamás

országgyűlési képviselő”

KategóriákPOP