Nyomravezetői díjat ajánlott fel Péterffy Attila a plakátrongálók lebuktatójának. A pécsi ellenzéki összefogás, a Mindenki Pécsért Egyesület összes óriásplakátját megrongálták. Péterffy Attila polgármesterjelölt nyomravezetői díjat is felajánlott.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Vasárnap polgármestereket és képviselőket választ az ország. Pécsett gyakorlatilag biztosra lehet venni, hogy Péterffy Attila (Mindenki Pécsért Egyesület) és Vári Attila (Fidesz-KDNP-ÖPE) közül kerül majd ki az új polgármester. 

A plakátorongálás viszont eléggé bedurvult a kampány végére. A pécsi ellenzéki összefogás, a Mindenki Pécsért Egyesület összes óriásplakátját megrongálták például mostanra. Péterffy Attila polgármesterjelölt nyomravezetői díjat is felajánlott.

Mint írta Facebook-posztjában,

előre nyomtatott, egyforma feliratokkal, szervezett módon rongálták meg az óriásplakátokat.

Szerinte minden ilyen, kétségbeesett kapálózás egyre inkább rávilágít arra, hogy jó úton jár az ellenzéki szövetség. 

Péterffy a pécsiek segítségét kéri, cserébe nyomravezetői díjat ajánl.

„Ha ön azt tapasztalja, hogy megrongálják, átragasztják a Mindenki Pécsért Egyesület valamelyik plakátját, és olyan képfelvételt készít – fotó vagy videó –, ami alapján a hatóságok azonosítani tudják az elkövetőt, erre az esetre 100 ezer forint jutalmat ajánlok fel.

Úgy véli, a választók segítségével, illetve velük együtt talán még megőrizhetik a kampány megmaradt tisztaságát. De legalábbis kiderült, kik állnak a szervezett plakátrongálás mögött.

Korábban az LMP is beszélt plakátrongálásról, de ott nem óriásplakátok megrongálásáról volt szó, “csak” kisebbekről, és nem az összesről és egyforma módon, egy nap alatt, hanem “csupán” minden tizedikről.

Sőt, pár órája a pécsi Fidesz is kiadott egy sajtóközleményt. Az ő egyes plakátjaikat is megrongálták ugyanis. Mondjuk, ők nem voltak szemérmesek, azt mondták, hogy szerintük a magukat álcivilnek vagy baloldalinak nevező, de “valójában Gyurcsány-féle hazudozást szem előtt tartó” Péterffy Attila “és romboló bandája” követnek el törvénysértéseket.

A hazudozásról ebben az esetben meg kell jegyezni, hogy mi egészen biztosan a Fidesz jelenlegi pécsi elnökéről Hoppál Péterről tudjuk, hogy bírósági papírja van arról, hogy hazudik, a legocsmányabb, hazug és aljas lejárató kampány Pécsett nem a Fidesz vagy az LMP, hanem a Mindenki Pécsért polgármesterjelöltjét érte, és éppen most derült ki az Vári Attiláról, hogy valótlannak tűnő állításokat tett egy büntetőperben tanúvallomásában. Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik, magán cég vezetőjeként és tulajdonostársként összeköthető nem túl sok lépésben olyannal, akinek vállalkozása komoly, több milliárdos építőipari megrendeléshez jutott a Vári által vezetett pécsi önkormányzati cég, a PSN Zrt. Megbízásából.

KategóriákPOP